Erica Meiland wil geen dikke wallen, zint op onderooglidcorrectie

Erica Meiland wil een onderooglidcorrectie laten uitvoeren als de wallen onder haar ogen nog dikker worden. “Als ik me er echt aan begin te storen, zou ik dat wel laten repareren.”

Erica Meiland © SBS, RTL

Hoewel ze er voor haar 59 jaar nog hartstikke goed uitziet, merkt Erica Meiland wel dat ze wat dikkere wallen krijgt naarmate de jaren vorderen. Als dat nog erger wordt, dan wil de realityster van SBS 6 daar misschien wel wat aan gaan doen. Met een onderooglidcorrectie kan een teveel aan vet en huid worden weggehaald.

Erica’s wallen

Het is de enige operatie zijn die Erica zou overwegen. “Als ik bijvoorbeeld heel dikke wallen zou krijgen, dan zou ik dat wel laten repareren. Maar dat is alleen als je je er echt aan gaat storen. Ik had vroeger nogal afstaande oren, dat heb ik ook laten verhelpen. Ik vind: als het je in de weg gaat staan, moet je er wat aan doen”, zegt ze in de Weekend.

Ze wil echter niet een soort gladgetrokken Linda de Mol worden. “De ouderdom houd je niet tegen. Dus rimpels of zo… Die moet je gewoon accepteren. En niet te veel in de spiegel kijken. Ik kijk altijd in dezelfde spiegel, dus aan dat beeld ben ik gewend, maar bij foto’s denk ik altijd: o néé!”

Nieuwe tanden

Haar geliefde Martien en dochter Maxime laten graag aan zich sleutelen. De een heeft nieuwe tanden, de ander een nieuwe neus. Erica is daar iets minder fanatiek in. “Weet je, je kunt beter accepteren dat je minder mooi wordt. Je moet gewoon zorgen dat je er verzorgd uitziet en dan is het goed. Je houdt de tijd toch niet tegen.”

Over een halfjaar wordt Erica alweer 60. “Dan denk je wel: wat oud joh. Je moeder is er niet meer, dus je schuift een treetje op, daar ben ik me wel van bewust. Als ik Martien weleens zie lopen, zeg ik ook: ‘Wat loop jij krom.’ Op zulke momenten denk ik: we worden oud.”

Maxime’s bio

De Meilandjes zijn momenteel in het nieuws omdat dochter Maxime binnenkort haar eigen biografie uitbrengt:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Erica Meiland overweegt onderooglidcorrectie. Slim?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen