Catherine Keyl valt Gordon wéér aan, steekt tong uit van walging

Catherine Keyl neemt Gordon wederom te grazen. Ze heeft gisteren in de talkshow HLF8 haar tong uitgestoken van walging toen het over het liefdesgeluk van de zanger ging. “Hij vraagt erom.”

Gordon, Ronald Molendijk en Catherine Keyl © SBS 6

Rondom de jaarwisseling ging Catherine Keyl in een roddelblad heerlijk los op een hele rits aan BN’ers, waaronder ook Gordon. De televisiediva gaf aan ‘kotsmisselijk‘ te worden van dit soort types en dat heeft de zanger haar niet in dank afgenomen. Vorige maand liet ze weten spijt te hebben van haar verbale oprisping.

Catherine’s tong

Maar wat blijkt? Nu Gordon ten huwelijk is gevraagd door zijn nieuwe vriendje en hij daar behoorlijk mee te koop loopt op Instagram, neemt Catherine hem wéér te grazen. Ze zat gisteren in de talkshow HLF8 toen presentator Johnny de Mol het heuglijke nieuws over de verloving aanstipte.

Ronald Molendijk wordt als eerste naar zijn mening gevraagd. Hij zegt: “O, man. Kun je het aan iemand anders vragen?! Het zou heel goed nieuws zijn als het dan stil blijft. Kijk, ik gun iedereen liefde. Maar het is dodelijk vermoeiend dat alles zo eruit wordt gegooid en elke keer is dit de ware.”

Daar is Catherine het roerend mee eens. Ze steekt haar tong uit van walging.

Kotsmisselijk

Ronald maakt zijn relaas af: “Stick to the plan, zou ik zeggen. Dat is het een beetje. Dit is hem? Ik hoop dat ze supergelukkig worden, maar dan is het ook: strik eromheen en niet meer zeuren.”

Dan vertelt Catherine wat haar zo stoort. “Ja, ik kan me hier alleen maar bij aansluiten. Ik heb op een gegeven moment in een blad gezegd dat ik kótsmisselijk werd van al die verhalen van Gordon en toen kreeg ik meteen een mailtje van hem dat hij dat toch wel héél erg vond.”

Ze vervolgt: “Dat kon je ook eigenlijk niet zeggen vond ik, dus toen heb ik het weer goedgemaakt in een column, maar hij vraagt er wel een beetje om natuurlijk, hè?”

‘Waarom op Insta?’

Heleen van Royen, die een paar keer per week uit de bips van Rachel Hazes kruipt om bij HLF8 aan tafel te zitten, springt vervolgens voor Gordon in de bres. “Wij hebben het er nu toch ook over? Hij zet het op zijn Instagram en iedereen brengt het. Dat doen wij allemaal.”

Catherine: “Dat is waar, maar waarom zet hij het dan op Instagram? Hij kan het ook gewoon niet doen, weet je.”

Heleen: “Ja, natuurlijk zet hij dat op Instagram. Hij gaat trouwen.”

Aan tafel bij Beau?

Johnny sluit de discussie vervolgens ontzettend zalvend af door zijn vertrouwen uit te spreken in Gordons nieuwe liefje. “Dit is hem, jongens. Ik voel het. Nee, echt, en ik gun het hem. Wedden?”

Ondertussen hoopt de concurrerende talkshowhost Beau van Erven Dorens om de twee tortelduifjes aan zijn tv-tafel te krijgen. Hij schrijft op de Instagram-pagina van de entertainer: “Gefeliciteerd Gordon!! 🔥 Kom je je aanstaande even aan Nederland voorstellen in mijn show binnenkort?”

Instagram

Gordon deelt zijn liefdesgeluk:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Catherine Keyl vindt dat Gordon wel héél erg te koop loopt met zijn nieuwe geliefde. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen