Bridget Maasland zwijgt over zoveelste reünie André en Monique

Bridget Maasland houdt wijselijk haar mond als in RTL Boulevard de zóveelste liefdesreünie tussen haar ex-vriend André Hazes jr. en haar ex-liefdesrivaal Monique Westenberg besproken wordt.

Bridget Maasland in RTL Boulevard © RTL

Het was vlak na hun break-up nog een dingetje: Bridget Maasland die in RTL Boulevard nieuwtjes oplas over haar ex-vriend André Hazes jr. Tegenwoordig is dat natuurlijk allang niet meer zo, maar het blijft geestig om te zien hoe consequent Bridget haar mond houdt als het weer eens over de hysterische volkszanger gaat.

André opgebloeid

André heeft gisteren een regelrechte liefdesverklaring aan zijn knipperlichtverloofde Monique Westenberg op Instagram geplaatst. Of ze nu écht weer bij elkaar zijn of dat het om een alternatieve vorm van liefde gaat, houden ze wijselijk voor zichzelf. Op deze manier blijven de showmedia immers lekker hongerig en dat is natuurlijk de bedoeling.

Daan Nieber stipte het gisteren aan in RTL Boulevard: “Wij gaan lekker door naar André Hazes. Na een zware periode is hij weer helemaal opgebloeid en dat geldt blijkbaar ook voor zijn liefde voor Monique. Op Instagram verklaart hij haar wederom vandaag de liefde. Aran, we zijn allemaal nogal Hazes-moe. Even heel kort: zijn ze bij elkaar, ja of nee?”

Bridget zwijgt

Verslaggever Aran Bade heeft zijn twijfels. “Ik denk: laat het nou eerst maar eens zien.”

Daan: “Heel kort: ja of nee?”

Aran: “Ik denk nu dat ze het proberen, maar ik denk door schade en schande: probeer het gewoon eerst eens zonder dat je gelijk zo’n post plaatst?”

Daan: “Goed, we laten het in het midden.”

Bridget Maasland, misschien wel de meest besproken ex van André ooit, staat ernaast en houdt wijselijk haar mond. Werkelijk íeder woord dat ze erover zegt wordt immers gebruikt voor een headline. En, ehh… ook als ze er niets over zegt dus.

In scène gezet

Wat denkt Patty Brard van de liefdesreünie tussen André en Monique? Zij zegt in Shownieuws: “Hoe oud ben je? Het is een knipperlichtrelatie waar geen eind aan komt. Ik ben altijd een beetje bang dat het voor de Videoland-docu deel twee wordt uitgeschreven.”

Collega Dyantha Brooks: “Dus dat het in scène gezet zou zijn?”

Patty: “Nou ja, de vorige keer was het natuurlijk zo dat we allemaal hoopten dat het in een huwelijk eindigde en dat is niet gebeurd. En nu denken we allemaal: misschien gaat het nu dan wel in een huwelijk eindigen.”

‘Monique is crazy!’

Tot slot de belangrijkste mening, namelijk die van hazoloog Yvonne Coldeweijer. Zij zegt in haar video: “Monique is insane, die is echt crazy! Dit zijn gewoon golddiggers. Hoe kun je dit pikken? Jij moet een golddigger zijn, dat moet! Het kan niet anders! Zij wil zó graag in die villa blijven wonen dat ze álles pikt! Hoe kun je dit doen?”

Ook Yvonne denkt dat het geregisseerd is. “Daar draait het natuurlijk allemaal, hè? Dat er in het tweede deel van de docu een onderwerp is. Deel twee moet ook een onthulling hebben. Zo werkt het nou eenmaal in de media en deze mensen leven daarvoor.”

Toch lijkt André behoorlijk overtuigd; hij zegt zelfs dat zijn hart ‘voor altijd’ bij Monique ligt. Yvonne: “Tja, we weten allemaal wat ‘altijd’ is in Hazes-jaren.”

Instagram

De liefdesverklaring van André:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Bridget Maasland haar collega's heeft verboden om Hazes-vragen te stellen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen