Bridget Maasland krijgt excuses van Yvonne Coldeweijer: ‘Sorry!’

Bridget Maasland krijgt excuses van Yvonne Coldeweijer, omdat de juicekoningin ten onrechte heeft beweerd dat ze een relatie zou hebben met ene Maarten. “Sorry voor het misverstand!”

Bridget Maasland en Yvonne Coldeweijer © RTL

Yvonne Coldeweijer bracht gisteren stellig het nieuws naar buiten dat Bridget Maasland aan het daten zou zijn met de ondernemer Maarten Halma uit het Gelderse Wijchen. “Volgens een spion waren de tortelduifjes afgelopen weekend samen in Disnevland Parijs, samen met zijn kinderen en het zoontje van Bridget. Helemaal gezel.”

‘Ze zijn een setje!’

Het is Yvonne opgevallen dat Bridget hem en zelfs zijn kinderen is gaan volgen op Instagram. “Dus het tripje was waarschijnlijk een succes. Volgens een spion zijn ze met nieuwjaar ook al met z’n allen naar New York geweest, dus ze hebben het een hele tijd onder de radar weten te houden.”

Even later: “Deze spion zegt ook dat ze niet samen in Disney waren afgelopen weekend, dus misschien Bridget alleen met haar zoon, of het was een andere keer. Geen idee. Ze zijn in ieder geval een setje, joe!”

Bridget reageert

Bridget reageert verbijsterd op NPO Radio 2. “Ik krijg net van alle kanten, zelfs vanuit RTL Boulevard, de vraag of ik weer aan het daten ben en of ik afgelopen weekend in Disneyland Parijs was met mijn nieuwe date. Ehm, ik heb nieuws: Mees is al anderhalve week bij zijn vader voor de vakantie, ik was afgelopen weekend gewoon thuis en niet in Disneyland.”

Ze vervolgt: “En ik ben niet aan het daten met Maarten die hierbij staat. Ik ken Maarten wel. In december was ik met Mees in New York en toen heb ik samen met Mees een fietstocht gemaakt met een Nederlandse gids. Het is niet mijn type man. Ontzettend aardige man en zijn kinderen waren er ook bij, want die waren ook die fietstocht aan het maken.”

Hoppende vrijgezel

Daarom volgen ze elkaar, aldus Bridget. “Verder niets aan de hand. Erger nog: op een andere site is er zelfs een poll hoe lang wij het gaan volhouden. Nou, ik heb ooit een relatie gehad van elf jaar, ik heb ooit een relatie gehad van tien jaar en nu zeggen ze: ‘Ze houdt het nog geen maand vol.’ Alsof ik echt een soort van hopper ben. Dat is dus niet het geval.”

Ze is er klaar mee. “Dit hele verhaal is niet waar, dus in de prullenbak ermee.”

Sorry van Yvonne

Yvonne zegt nu sorry tegen Bridget. “Bridget en Maarten zijn niet aan het daten. Het ging al een tijdje rond in Wijchen dat dit wel het geval zou zijn, maar Bridget zegt van niet. Misschien dat Maarten dat wel leuk had geleken en zo de roddel is ontstaan.”

Ze besluit: “Bridget geeft aan dat het niet haar type man is. Leek mij juist wel een keer een goed idee, in plaats van 20 jaar jonger. Maar het mocht niet zo zijn helaas. Sorry voor het misverstand, Bridget. Hopelijk snel wel weer een leuke man voor jou. 🫶”

Fragment

De reactie van Bridget:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Wat volgt u liever?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen