Anna Nooshin loopt op Yvonne af in duur restaurant: ‘Doe normaal!’

Anna Nooshin is in een duur Amsterdams restaurant op haar plaaggeest Yvonne Coldeweijer afgelopen. Ze probeerde haar daar om te kopen met wat drankjes. “Doe het nou niet.”

Anna Nooshin en Yvonne Coldeweijer © YouTube

Yvonne Coldeweijer komt voor in elke nachtmerrie van Anna Nooshin. De influencer was vooral de klos toen Yvonne twee jaar geleden ontdekte dat ze schaamteloos nepvolgers aan het kopen was, maar het steekt Anna ook dat ze elke keer wordt neergezet als iemand die haar relevantie verloren heeft.

Witte vlag

Voor het eerst verklapt Yvonne nu dat Anna in het uitgaansleven wel eens op haar is afgelopen. “‘Annanoes’ kwam een keer. Ik zat in een heel duur restaurant te eten, Nela, en toen kreeg ik ineens drankjes naar me toe. Die ging mij toen drank sturen. Ik zei al tegen mijn vriendin: ‘Het is gewoon niet nodig. Doe het nou niet.’ Want het maakt me niet uit.”

Ze vervolgt in De Juice Show: “Ik haat haar niet, maar ik vind haar ook niet leuk, dus het maakt me niet uit. Maar toen ging ze me drank sturen. Op een gegeven moment vond ik het sneu. Toen heb ik maar een drankje teruggestuurd als een soort van witte vlag ofzo. Maar toen kwam ze dus naar me toe.”

Normaal doen

Wat gebeurde er toen? Yvonne: “Ging ze dus naast mij zitten en dan ging ze vertellen van: ‘Ja, ik vind het gewoon heel… Ik hoop dat we nu normaal tegen elkaar kunnen doen.’ Ik zeg: ‘Waar heb jij het over? Ik doe met iedereen normaal, maar als ik morgen juice over je heb, dan post ik het gewoon weer.’ Het is ook een beetje mijn stijl, hè?”

“Toen zei ze: ‘Ja, ja, dat begrijp ik wel. Dat is ook jouw werk en zo.’ Ja, kijk, mensen denken dat ik die mensen echt diep en diep haat, maar het is gewoon iets wat ik schrijf en daarna ga ik weer naar de Appie, boodschappen doen. Jongens, jullie lezen dit toch ook gewoon van: hahaha, next. Zo schrijf ik het ook. Ik lig niet wakker met rancune naar BN’ers ofzo.”

BN’er-code

Co-host Mark Koster: “Nee, maar je raakt nu wel iets. Dit zijn BN’ers onder elkaar en BN’ers onder elkaar hebben een soort code. Van: wij zijn dit, wij zijn vriendelijk tegen elkaar.”

Yvonne: “Maar dat is fake. Iedereen weet dat ze achter elkaar z’n rug ook lullen. Ik heb helemaal niks met die mensen te maken. Kijk, dat je me drank geeft betekent niet dat ik nu niet meer over je juice ofzo.”

‘I don’t owe you!’

Mark: “Nee, maar dat bedoelt ze er niet mee. Ze bedoelt ermee: wij zijn allebei bekend en wij moeten één front vormen.”

Yvonne: “Ja, dat vindt Jamie Vaes dus ook. Ja, Jamie vindt dat omdat wij vrouwen zijn. Hahaha, nou daar hoef je bij mij niet over te beginnen hoor. Women support women? F*ck off! Ik support mensen waar ik feeling mee heb op dat moment. En op maandag kan jij dat zijn en op dinsdag niet meer. I don’t owe you anything!

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen