André Hazes jr. bevestigt ontvolgen Patty Brard: ‘Doe eens aardig’

André Hazes jr. reageert lachend van ongemak als hij gevraagd wordt naar het nieuws dat hij Patty Brard heeft ontvolgd. Hij roept haar op wat aardiger te doen. “Alleen maar liefde een keer.”

Patty Brard en André Hazes jr. © Shownieuws

Er is niemand die ervan opkijkt: André Hazes jr. heeft net als de meeste BN’ers grenzeloos lange tenen. De volkszanger heeft zich bij Holland Zingt Hazes net twee weekenden omringd met familieslijmjurken als Jeroen van der Boom en John de Bever en zit helemaal niet te wachten op een kritische noot. Ook niet als die van Patty Brard komt.

André bevestigd

Patty heeft aan de desk van Shownieuws vraagtekens geplaatst bij de veelbesproken aai over de bol die André vorige week bij ‘HZH’ uitdeelde aan zijn moeder Rachel. Aangezien de twee achter de schermen ‘gepaste afstand’ van elkaar bewaakten – zo noemt André het zelf – vindt Patty deze aai over de bol nogal fake overkomen.

Wat blijkt? Patty is na haar uitspraken direct ontvolgd door André. Hij werd er gisteren bij ‘HZH’ naar gevraagd door een verslaggever van haar programma. Lachend van ongemak laat André aan Patty weten: “Ik hoop dat je aardig voor me bent een keer. Alleen maar liefde alsjeblieft een keer.”

Speelplein

Zelf vindt Patty het een beetje kinderachtig, reageert ze in de studio. “Je hebt eerst het speelplein van: ‘Ik speel niet meer met jou’, en dan daarna heb je Instagram en: ‘Ik volg jou niet meer!’”

Ze vervolgt: “Waarom? Dat komt eigenlijk omdat we een filmpje hebben laten zien van André die zijn moeder Rachel over de bol aait en dat ik eigenlijk een beetje twijfel aan het feit of dat een oprecht iets was of iets voor de camera was wat hij deed. Dat heb ik hier gezegd en toen schijnt hij mij ontvolgd te hebben. Daar kwamen andere mensen achter.”

In mijn hart

Patty vindt het jammer dat André zo reageert, omdat ze lange tijd in zijn leven is geweest. Ze spreekt hem toe via de camera: “Ja, weet je, lieve André: ik heb alleen maar liefde voor je, al vanaf zó klein. Wij bespreken hier dingen, maar mijn liefde voor zowel Rox als André zal altijd blijven bestaan.”

Ze vervolgt: “Ik weet nog goed dat ze allebei op mijn bruiloft optraden en dat ze tegen Antoine zeiden: ‘Welkom in de familie, allebei.’ Zij zitten gewoon allebei in mijn hart. Het is echt niet bedoeld als een sneer. Dat wil ik wel even duidelijk hebben. En ik hou van hem.”

‘Pas op, hè?’

Collega Bart Ettekoven levert op een ander moment in de uitzending kritiek op het feit dat André weer zoveel hints laat vallen over zijn relatie met Monique Westenberg. “Ik vraag me af of dat nou heel gezond is. Had je nou eventjes gefocust op die muziekcarrière, maar ze voelden zich toch geroepen…”

Dan breekt Patty in: “Pas op, hè, want je wordt ontvolgd waar je bij bent!”

Waarom André de hele tijd zo leurt met zijn privéleven? Ook dat is hem gevraagd door Shownieuws: “Ik vind het belangrijk dat alle belangrijke mensen om mij heen een podium verdienen. Ik zeg dat in hun gezicht, maar ik vind het ook fijn als ze de wereld dat van mij hoort zeg maar.”

Heel veel woorden om te beschrijven waar het daadwerkelijk om gaat: aandacht.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. ontvolgt Patty Brard na wat kritiek op zijn Rachel-aai. Kinderachtig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen