Tooske Ragas helemaal voor niets naar studio: ‘Geen Shownieuws’

Tooske Ragas en haar collega’s zijn gisterenavond helemaal voor niets naar de studio van Shownieuws gereden en de make-up ingegaan. Wegens een technische storing kon de uitzending namelijk niet doorgaan.

Tooske Ragas © Instagram

Ze zaten ’s avonds laat braaf met z’n vijven achter de Shownieuws-desk: Tooske Ragas, Evert Santegoeds, Iris van Lunenburg, Bart Ettekoven en René Mioch. Klaar om alle shownieuwtjes met elkaar te bespreken. Terwijl ze stuk voor stuk paraat zaten in hun kikkergroene studio, werd plotseling de uitzending van lead-in Hart van Nederland afgebroken.

In rep en roer

Op een gegeven moment blijkt dat Hart van Nederland niet meer wordt hervat en dus ook de uitzending van Shownieuws, dat vanuit dezelfde studio komt, niet door kan gaan.

Op dat moment besluiten de sterren van het programma massaal om hun telefoontjes erbij te pakken en allemaal filmpjes op Instagram te plaatsen van hoe het er achter de schermen aan toegaat. Van Tooske tot Bart en René: ze zijn allemaal helemaal in rep en roer omdat hun programma een keer niet door kan gaan.

Regietafel

Bart Ettekoven legt uit wat er aan de hand is. “Het is de tafel in de regie die niks meer doet, dus daarom zitten de mensen nu thuis naar Man Bijt Hond te kijken, want vanuit de eindregie wordt dat dan ingestart. Wij zitten nu met z’n drieën naar sneeuw te kijken, maar de mensen thuis krijgen dan een ander programma.”

Privé-baas Evert Santegoeds ergert zich zichtbaar aan al die collega’s die opeens beginnen te filmen voor hun Insta-stories. Hij wil immers liever niet met zijn leesbril gezien worden. “Je leeft wel helemaal op, hè? Sensatiebak!”, roept hij tegen Bart.

Keihard werken

Bart houdt maar niet op met zijn verslag van achter de schermen. “Daar zitten we dan, met ons goede gedrag en goede goed. Nou, kijk eens: Anouk en Anne van de redactie hebben de hele dag keihard zitten werken, helemaal voor niks. Tooske heeft alle teksten uit haar hoofd geleerd, Iris heeft zich helemaal in de Grammy’s verdiept. Het is klaar, over en uit!”

Ook Iris is helemaal in rep en roer: “Dit kan toch niet dit?! Dit kan toch niet?! Het is bizar!”

Niet meer bij

René Mioch richt de camera op een gegeven moment op de geërgerde Evert. “Hoe moet dat nou toch? Nu is Nederland niet meer bij, Evert.”

Evert mompelend: “Nee, nu moeten we morgen extra lang.”

Al met al hebben de Shownieuws-sterren een turbulent avondje achter de rug. Geluk bij een ongeluk: gezien de recente kijkcijfers van het programma hebben weinig mensen er last van gehad.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gaat Tooske Ragas eigenlijk niet gewoon elke avond voor niets naar de studio van Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen