Rob Goossens krijgt tik op vingers van RTL: ‘Te groot logo op trui’

Rob Goossens heeft een flinke tik op de vingers gekregen van RTL vanwege het dragen van bepaalde truien tijdens de uitzendingen van RTL Boulevard. “Daar stond heel groot het logo van Cavallaro op.”

Rob Goossens © RTL

Het is volgens RTL 4 niet de bedoeling dat zendersterren in beeld verschijnen als een soort pratende reclamepaal. Het station was er dan ook niet van gediend toen Rob Goossens opeens aan de desk stond van RTL Boulevard met allerlei simpele truien waarop borstbreed de merknaam van Cavallaro stond.

Enorm logo

Rob had aan het begin van zijn Boulevard-contract een dealtje gemaakt met dit kledingmerk. “In het begin ben ik naar een merk toegegaan, Cavallaro, een merk waar ik sowieso al wat van had en waarvan ik dacht: die passen wel bij me. Zij hebben mij in het begin gewoon helemaal gekleed, dus alles wat ik droeg, kwam van hen”, zegt hij in de BLVD Podcast.

Dat was ‘niet altijd tot volledige tevredenheid van RTL’, vervolgt Rob. “Dan kreeg ik weer te horen dat het logo te groot was.”

Collega Luuk Ikink: “Het Cavallaro-logo. Ja, die zijn daar heel erg scheutig mee.”

Blauwe trui

Het reglement van RTL is doelbewust door Rob overtreden. “We hebben een lijstje gekregen van: logo’s mogen niet groter dan zo en zo zijn. Daar probeerde ik me dan wel aan te houden, maar ik had dan één trui, een blauwe trui, met blauwe grote oplegletters. Maar het is blauw op blauw, dus ik dacht: nou, boeien. Maar dat vonden ze dus wel boeien.”

Hij vervolgt: “Toen was het echt op een gegeven moment een derde appje over dezelfde trui van onze hoofdredactrice. Van: ‘Draag hem alsjeblieft niet meer. Dit gaat alleen maar gezeik opleveren.’”

Eigen styliste

Tegenwoordig werkt Rob met een styliste. “Ik werk sinds het afgelopen najaar met een stylist en die zorgt er gewoon voor dat ik genoeg sets heb. Als ik merk dat ik er een beetje doorheen begin te raken, dan bel ik op en zeg ik: help, ik heb weer nieuwe kleding nodig.”

Mag hij die kleding houden? “Bij mij gaat het allemaal gewoon terug naar de winkel. Soms vind ik iets zo mooi dat ik het koop, maar dan moet ik er gewoon voor betalen. En er zijn ook gewoon dingen die ik zelf heb aangeschaft, dus bijvoorbeeld schoenen. (…) Die heb ik gewoon zelf aangeschaft.”

Kledinggeld

Moet hij die styliste zelf betalen? “Helaas wel.”

Luuk, die natuurlijk een veel grotere ster is, hoeft dat niet. “Ik heb dat in mijn contract staan dat RTL een stylist regelt en dat is in het begin in overleg gegaan. Bij mij valt het onder mijn contract.”

Rob: “Bij mij in eerste instantie niet, maar het kost gewoon veel geld, dus ik heb daar nu een nieuwe afspraak over kunnen maken.”

BLVD Podcast

De BLVD Podcast:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rob Goossens heeft tegenwoordig een stylist. Heeft u dat al gemerkt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen