Rachel Hazes in shock, testament op straat: ‘Zit Rox erachter?!’

Rachel Hazes ziet met lede ogen aan hoe het testament van haar vroegere geliefde André Hazes op straat ligt. Weekblad Privé pakt er vandaag groot mee uit en het liegt er allemaal niet om.

Rachel en Roxeanne Hazes © RTL

De stukken die het tijdschrift Privé van hoofdredacteur Evert Santegoeds in handen heeft lijken eenvoudig te bewijzen dat Roxeanne Hazes gelijk heeft in de erfeniszaak die ze heeft aangespannen tegen haar moeder. Hierin staat namelijk dat Rachel Hazes géén erfgenaam is van André als er tijdens zijn overlijden een echtscheidingsprocedure zou lopen.

Dikke pech

Het is dikke pech voor Rachel, want die procedure liep gewoon, vertelt Evert in De Telegraaf. “Het is echt de intieme laatste wil van André Hazes die je helemaal kan lezen en die inderdaad duidelijk maakt dat hij wilde dat zodra er een echtscheidingsprocedure gestart was, en dat was het geval, dat Rachel niks zou erven. Dat staat hier zwart-op-wit.”

Wat vindt Evert het meest shocking? “Dat Rachel altijd al geweten heeft dat ze geen erfgename is. Ze zit in de rechtszaal de vermoorde onschuld te spelen, maar van 2008 hebben we ook documentatie en brieven van het accountantskantoor PricewaterhouseCoopers waarin dat gewoon wordt gesteld.”

‘Heel opmerkelijk’

Rachel is geen erfgename, aldus Evert. “Want er was een echtscheidingsprocedure in gang gezet. Dat is ook zo, dat was het geval in 2004 toen André overleed. Pas na de kerst in 2004 is haar verzoek tot echtscheiding ingetrokken, maar toen was André al overleden.”

Hij vervolgt: “Het gaat allemaal om het zinnetje: ‘Als het op het moment van overlijden een echtscheidingsprocedure loopt.’ Ze valt dus buiten de boot. Dat ze daar altijd over gezwegen heeft is op z’n minst opmerkelijk.”

Van Roxeanne?

Heeft Evert deze documenten via Roxeanne in handen gekregen? “Iedereen denkt: dat heb je van Roxeanne gekregen! Nou, absoluut niet. Sterker nog: er staan documenten in het blad deze week die Roxeanne denk ik nog nooit gezien heeft. Wat dat betreft moet ik er helaas het zwijgen toe doen, want anders kun jij ook zo’n blad maken.”

Gaat Rachel de rechtszaak verliezen? “Ik denk dat het voor de rechter zo klaar is als een klontje. Ook al zegt ze dat ze op het laatst weer bij elkaar waren: de procedure liep nog. Dat blijkt nu een duur foutje voor haar.”

Telegraaf

De grote primeur van Evert:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Rachel Hazes lijkt plaats te moeten maken bij mega-evenementen als Holland Zingt Hazes. Goed nieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen