Peter Gillis na relatiebreuk voor de bus gegooid? ‘Die kans is klein’

Peter Gillis hoeft zich volgens Rob Goossens niet zoveel zorgen te maken dat hij alsnog voor de bus gegooid wordt door Nicol Kremers, nu hun relatiebreuk een feit is. “Ze blijft van hem afhankelijk.”

Nicol Kremers en Peter Gillis © SBS 6

Ze hebben het eindelijk toegegeven: SBS 6-realitysterren Peter Gillis en Nicol Kremers zijn uit elkaar. De soap Massa is Kassa keert in mei terug, maar zij zal dan niet langer van de partij zijn, aldus de zender. Maar wat betekent dit voor het onderzoek naar haar vermeende mishandeling door Peter?

In Peters greep

Rob Goossens, showkenner van RTL Boulevard, denkt dat Peter niet alsnog voor de bus gegooid wordt door Nicol. Collega Daan Nieber vraagt hem: “En dan gaan we dus nu misschien wel het echte verhaal horen over dat mogelijke monster dat Peter Gillis zou zijn.”

Daarop antwoordt Rob: “Dat zou wat zijn, maar Peter is in één ding ontzettend slim geweest: alle rijkdom waar hij Nicol van heeft laten meeproeven, heeft hij behouden, dus auto’s, sieraden en ook het appartement waar haar ouders in Spanje in zitten.”

Luxeleven

Dat appartement is nog steeds van Peter, legt Rob uit. “Dus als zij nog íets van dat luxeleven wil voortzetten, dan is ze van hem afhankelijk. Ik kan me zo voorstellen dat ze afspraken hebben gemaakt waarbij zij zich milder uitlaat over wat er allemaal gebeurd is en dat ze dan toch een beetje dat luxeleven mag houden.”

De relatiebreuk tussen Peter en Nicol was bij juicekanalen als RoddelPraat al even bekend, maar is nu pas bevestigd. “De kans is vrij groot inderdaad dat ze hebben gedacht: misschien dat Talpa het minder leuk vindt, of dat er contractueel afspraken waren. Maar ja, we hadden al een beetje het gevoel dat het een toneelstukje was”, zegt Rob.

Koninginnetje

Johan Derksen laat in Vandaag Inside weten dat hij de relatiebreuk wel begrijpt. “Ik heb er wel begrip voor dat zij vlucht. Kijk, dat meisje is natuurlijk om de centjes bij de man ingetrokken, want die heeft als een koninginnetje geleefd, maar met deze man valt natuurlijk niet te leven.”

Hij vervolgt: “Ik vind het overigens niet juist dat dat programma an de buis zou moeten, want er kijken nog altijd 600 duizend mensen naar. Er is een groepering die zo’n hork leuk vindt. Ik vind persoonlijk zijn zoon een veel grotere hork dan hijzelf is, maar om dan te zeggen dat het van de buis moet… Je moet het wel als Talpa willen maken dit soort onzin.”

Wilfred bezorgd

Wilfred Genee zou het bijzonder stressvol vinden als de stekker uit Massa is Kassa gaat. “Als dat wegvalt betekent dat de druk op ons wel steeds groter wordt. Hoe moeten we dat allemaal torsen?”

Zonder Massa is Kassa heeft SBS 6 al helemaal weinig hits. “Dan komt de druk natuurlijk wel steeds meer op dit programma (Vandaag Inside, red.) te liggen, hè? We moeten het toch een beetje overeind houden allemaal.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Bewijst het doorgaan met Peter Gillis dat het moreel kompas van John de Mol stuk is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen