Patty Brard woest over bashen Roxeanne Hazes: ‘Hoezo solitair?!’

Patty Brard vindt het kwalijk dat Roxeanne Hazes wederom in een kwaad daglicht gesteld wordt door Story, het roddelblad dat nauwe banden onderhoudt met moeder Rachel. “Hoezo solitair?!”

Patty Brard en Roxeanne Hazes © SBS 6, NPO

Het is geen geheim dat Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker nauwe banden onderhoudt met Rachel Hazes. Er is behoorlijk veel kritiek op, maar daar trekt de bladenmaker zich weinig van aan. Zo stelt hij Roxeanne, die Rachel voor de rechter heeft gesleept omdat ze een neperfgenaam blijkt, ook deze week weer in een kwaad daglicht.

Rox mensenschuw?

Roxeanne wordt in het blad neergezet als een soort contactgestoord iemand. Kwalijk, vindt Patty Brard dat. Zij is Guido’s collega bij Shownieuws. “Kijk, dat vind ik het oneerlijke, als mensen dan gaan stellen van: zij is behoorlijk solitair en heeft een heel beperkte sociale kring”, zegt in de showrubriek.

Het is een flagrante leugen, aldus Patty. “Nou, ik bel gewoon met dat meisje en het is gewoon een heel normaal lief meisje, die inderdaad niet een allemansvriend is, maar echt niet mensenschuw is ofzo.”

Collega Bart Ettekoven: “Nee, ze is echt niet een kluizenaar ofzo.”

Heel rustig meisje

Patty hekelt het opzetje van collega Guido. “Weet je wel, ze wordt zo vaak afgeschilderd als iemand die ze helemaal niet is. Ze is gewoon een heel rustig meisje. Het is gewoon een heel lief meisje dat haar werk doet. Ik snap wel dat als je zoveel storm in een familie hebt, dat je denkt: ik doe even twee passen terug en ik doe even een lekker gezinsleven.”

Het is juist evident dat Roxeanne door enorm veel mensen gesteund wordt, terwijl Rachel straks alleen nog met Guido en een onthoofde kalkoen aan het kerstdiner zit. Volgens De Telegraaf gaan ook André’s twee ondergeschoven kinderen uit zijn eerste huwelijk zich voegen bij Rox’ strijd tegen Rachel. “Ik denk dat zij zich hier heel erg gesterkt door gaat voelen.”

“En die bodemprocedure gaat er komen”, besluit Patty. “Neem dat van mij aan.”

‘We love Rachel!’

Rachel die straks alleen met Guido en een afgeslachte kalkoen aan het kerstdiner zit… is dat niet wat pessimistisch? Ja, Johnny de Mol lijkt zichzelf namelijk ook uit te nodigen. Die riep gisteren tot verbijstering van zijn HLF8-kijkers opeens: “Rachel Hazes. We love her!” Huh?!

Ah, Royce de Vries, de advocaat van Rachel zat aan tafel. En Johnny had nog wat goed te maken, want hij zette Royce vorige week flink te kakken door hem te confronteren met de carnavalshit Gecremeerde Kroket.

Negatieve aandacht

Op de vraag of Rachel tevreden is met de uitspraak van de kortgedingrechter in de erfeniskwestie? Royce: “Nou ja, blij… Nee, dat is niet het goede woord. Maar uiteindelijk zit ze natuurlijk wel met de scherven. Dat ze een procedure heeft gehad tegen haar dochter. Dat er heel veel negatieve media-aandacht is, waarbij haar integriteit in twijfel wordt getrokken.”

Goh, hoe zou dat nou toch komen? Columnist Jan Dijkgraaf legt het uit op Twitter: “Even de Rachel Hazes-kwestie afdoen in één tweet: toen Roxanne en André jr. 14 en 11 waren maakte hun moeder een dealtje met hun bewindvoerder en dat kostte en kost die kinderen miljoenen.”

De conclusie van Johan Derksen? “Ze is een slechte moeder.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen