Patty Brard slacht nieuwe protégé Albert Verlinde af: ‘Zó slecht’

Patty Brard maakt gehakt van de nieuwe protégé van Albert Verlinde: de musicalknul Tristan van der Lingen, die vrijdagavond de tv-show Op Zoek Naar won. “Hopelijk brengt hij hem naar zangles!”

Tristan en Patty Brard © Michel Schnater, SBS 6

Tristan van der Lingen, die vlak voor de finale van Op Zoek Naar onder vuur kwam te liggen vanwege een aangifte van mishandeling, gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Albert Verlinde-musical Grease. Hij is echter niet bepaald reclame voor deze musical en niet alleen vanwege die aangifte, vindt Shownieuws-diva Patty Brard.

Naar zangles

Als Bart Ettekoven in de showrubriek vertelt dat Albert niet bereikbaar is voor commentaar op de aangifte tegen zijn nieuwe protégé, merkt Patty heel vals op: “Misschien is hij Tristan wel naar zangles aan het brengen. Jezus.”

Bart verbaasd: “O, vond je hem niet goed?”

Patty: “Nee.”

Bart: “Hij was wel de beste in die reeks.”

Niet om aan te horen

Patty: “Het was echt niet om aan te horen, sorry dat ik het zeg.”

Bart: “Hij was wel de gedoodverfde winnaar. Dat is het gevoel dat ik krijg, dat al vanaf aflevering één vaststond dat hij moest gaan winnen. Soms merk je dat gewoon. Hele kleine details waarbij zo’n producent het publiek in de juiste richting kan duwen. Hij had bijvoorbeeld het rode jasje aan, de kleur van kracht.”

Patty: “Bart, hou op, alsjeblieft. Het gaat er toch uiteindelijk om dat zo’n jongen daar staat en kan zingen, zoals Jim Bakkum dat zou doen? Het was gewoon niet goed, klaar.”

Slecht en slechter

Het publiek heeft Tristan toch gewoon verkozen tot winnaar? “Dat weet ik, maar als je moet stemmen tussen slecht en nog slechter, dan neem je slecht. Sorry dat ik het zeg. Ik vond het echt zó slecht.”

Collega Airen Mylene: “Er zijn meerdere mensen die deze mening delen met Patty. Het was ook wel redelijk slecht.”

Anti-reclame

Rob Goossens, de tv-kenner van RTL Boulevard, sluit zich helemaal aan bij Patty. Hij zegt in de concurrerende showrubriek: “Ik zou willen dat ik kon zeggen dat ik genoten heb, maar dat viel vies tegen.”

Hij vervolgt: “De twee mannelijke finalisten die overbleven waren zó zwak, dat ik dacht: dit is meer anti-reclame. En dan heeft de winnaar ook nog eens een vrij ernstige, pijnlijke beschuldiging van geweldpleging aan zijn broek.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Albert Verlinde zit nu met een Grease-knul waartegen aangifte is gedaan. Nu al een pr-ramp?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen