Noa Vahle ongemakkelijk na kritiek op dildofeestje Linda de Mol

Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol, reageert ongemakkelijk als er in de talkshow Vandaag Inside kritiek wordt geuit op het dildofeestje van haar moeder. “Nee, dit bespreken we niet.”

Noa Vahle en Linda de Mol © SBS 6

Het tijdschrift van Linda de Mol heeft een lijn met speeltjes voor vrouwen uitgebracht en van de week was het lanceringsfeestje, waar vooral B-sterren en preutse types bij aanwezig waren. De promotiecampagne van LINDA. draait op volle toeren, want het blad zat van de week ook al bij Eva Jinek om die speeltjes te promoten.

Vier de vulva

Angela de Jong was daar in haar AD-column meedogenloos over. “Dit is een ordinaire marketingstunt van een blad dat kampt met een dalende oplage en wanhopig andere manieren zoekt om in de publiciteit te komen, nu naamgever Linda de Mol heeft besloten minder editorials te gaan schrijven.”

Het ging er gisterenavond ook kort over in Vandaag Inside, omdat ze daar een promotiekaartje hebben ontvangen van de LINDA. Johan Derksen wijzend op Linda’s dochter Noa Vahle, die in de studio zit: “Dan denk je, René, dat je alles gehad hebt en dan krijg ik post van haar moeder. Met een mooie kaart: ‘Vier de vulva.’”

Wokegeneratie

Collega René van der Gijp lachend: “Vier de vulva? Dat doen wij al zeventig jaar! Hahahaha! Wij vieren de vulva al zeventig jaar, man!”

Johan: “Nou, bij het benzinestation pakken we er meteen één mee, hè?! Ik vind dit een beetje goedkoop scoren. Als wij hier poep zeggen aan tafel is de wokegeneratie helemaal in de war en nu worden er dus met dit soort onderwerpen mensen naar zich toe getrokken.”

Noa reageert

Wilfred Genee dan tegen Noa: “Noa, wil je dat ik jou hier nog iets over vraag of zeg je: laat lekker lopen?”

Noa, die overduidelijk heeft bedongen dat de mannen van VI geen gevoelige vragen over haar moeder mogen stellen, daarop: “Ik voel me best ongemakkelijk nu.”

Wilfred: “Dit heb je niet met je moeder besproken?”

Noa: “Nee, nee, nee.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Noa Vahle vragen over de vakantie van haar moeder verboden heeft?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen