Nikkie de Jager onder vuur van juicekanaal: ‘Gemeen tegen kids’

Nikkie de Jager wordt behoorlijk onder vuur genomen op het bekende juicekanaal Juice Channel. Ze zou zich achter de schermen gemeen gedragen tegen jonge kandidaten. “Ze is niet vriendelijk.”

Nikkie de Jager © AvroTros

De Amerikaanse talkshowhost Ellen DeGeneres is onherstelbaar beschadigd door de verhalen over haar gedrag achter de schermen. Eén van de eersten die uit de school klapte was Nikkie de Jager, ook wel bekend als NikkieTutorials. Zij was in 2020 te gast bij Ellen om te vertellen over haar coming-out als transgender en vond Ellen gemeen.

‘Ze is onaardig!’

Het juicekanaal Juice Channel brengt nu dezelfde soort verhalen over Nikkie. “Ze heeft sinds en tijdje een eigen kinderprogramma bij Zapp en schijnt niet aardig te zijn geweest tegen deelnemende kinderen. Dit hebben bronnen gisteren aan ons gemeld”, klinkt het.

Nikkie zou zich alleen leuk gedragen als de camera’s aanstaan. “Volgens de bronnen moeten de kinderen al vroeg in de ochtend aanwezig zijn bij de opnames en komt Nikkie tien minuten van te voren aankakken. Ze is daarbij niet vriendelijk tegen de kinderen, alleen wanneer de camera’s draaien.”

Geen gedag

Dat klinkt niet sympathiek. “Als de opnames erop zitten is Nikkie ook meteen weer weg zonder belangstelling te tonen in de kinderen. Afgelopen zaterdag bij de Zapp Awards mochten de kinderen niet tegen haar praten. Ze heeft ze ook geen gedag gezegd. Het gaat hier om jonge kinderen die erg tegen Nikkie op kijken.”

Het kanaal vervolgt: “Volgens onze bron krijgen de kinderen vooraf ook instructies van de P.A. van Nikkie hoe ze zich tegenover haar moeten gedragen.”

‘Gedraag je!’

Nikkie wordt terechtgewezen door het juicekanaal. “Wij zijn niet in Amerika hè, Nikkie, maar gewoon in een studio op het mediapark in Hilversum. Gedraag je.”

Het kanaal stelt dat het zich niet op een enkele bron baseert. “De verhalen over Nikkie stromen binnen…”

Hoewel Nikkie in de stories van Juice Channel getagd is, heeft ze nog niet op de aantijgingen gereageerd.

Stories

Enkele stories van Juice Channel:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Adviseert u Nikkie de Jager om hierop te reageren?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Waar denkt u dat Rachel Hazes meer van houdt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen