Marc-Marie Huijbregts prijst Yvonne Coldeweijer: ‘Heel erg knap’

Marc-Marie Huijbregts deelt een compliment uit aan Yvonne Coldeweijer. Hij vindt het knap hoe ze zo snel naam heeft gemaakt als juicekoningin. “Ze is ineens gewoon een stem in alles.”

Marc-Marie Huijbregts en Yvonne Coldeweijer © RTL

Juicekanalen als die van Yvonne Coldeweijer wekken bij sommige mensen, waaronder BN’ers, enorm veel ergernis op. Niet helemaal terecht, vindt Marc-Marie Huijbregts. “Ik vind ook dat we even naar onszelf moeten kijken. Die juicekanalen zouden er niet zijn als niemand er een abonnement op nam”, zegt hij in Koffietijd.

‘Knap van Yvonne’

Marc-Marie vindt dat Yvonne het allemaal heel handig aanpakt. “Wat ik heel knap vind van die Yvonne Coldeweijer is dat ze binnen een jaar ofzo ineens een stem is in alles. Dat vond ik ook zo grappig met Angela de Jong. Ineens is zij gewoon dé autoriteit qua tv. Dat vind ik altijd heel knap als mensen dat doen.”

Hij vervolgt: “Als mensen voor zichzelf een soort plek in de wereld scheppen waar ze van kunnen leven. Dat vind ik ook… Als wij het allemaal niet willen weten, dan zouden zij niet bestaan.”

Koffietijd-host Patrick Martens: “Het zegt meer over ons natuurlijk dan over haar. Dat is ook zo.”

Vrolijke podcast

Marc-Marie maakt nu een showbizzpodcast met Privé-sterjournalist Jan Uriot, maar dat is absoluut niet juice-achtig, zegt de komediant. “Het is meer een soort fijne, vrolijke, aardige podcast. Ik heb in elk geval genoeg over allemaal treurnis en die heeft weer met die in de parkeergarage staan te tongen. Ik hoef het gewoon niet te weten.”

Jan is kritischer over de juicekanalen. “Ja, kijk, ik bedoel: het is zo makkelijk dingen te roepen natuurlijk, maar kom nou gewoon even met feiten. Er wordt van alles in die kanalen geroepen en dat is iets dat wij gewoon niet willen. Wij willen het gewoon positief houden en ik vind ook dat je mensen niet zomaar moet beledigen.”

Instagram

Een promo van de nieuwe showbizzpodcast:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen