Luuk Ikink begrijpt Gillis-knuffelend Talpa niet: ‘Scoort niet eens!’

Luuk Ikink begrijpt er helemaal niets van dat Talpa zo halsstarrig blijft vasthouden aan de omstreden Peter Gillis. “Ik dacht altijd dat het een enorm succes was, maar het scoort niet eens!”

Peter Gillis en Luuk Ikink © RTL

Het aantal zaken waarmee Peter Gillis in opspraak is geraakt, is niet eens meer bij te houden. Volgens critici zegt het alles over het moreel kompas van Talpa-baas John de Mol dat hij deze realityster gewoon een podium blijft gunnen. Zelfs nu zijn relatie met Nicol Kremers voorbij is, wil John alleen maar meer en meer en meer Peter Gillis.

Dagobert Duck

Luuk Ikink, presentator van RTL Boulevard, begrijpt niet dat SBS 6 hiermee doorgaat. “Ik denk dan: dat is het einde van Massa is Kassa. Ik vond het helemaal niks het hele programma, maar als je ervan houdt, dan ging het in elk geval om het samenspel tussen Nicol en Gillis”, zegt hij in De BLVD Podcast.

Collega Rob Goossens: “Ik ben het met je eens: nu die relatie voorbij is, is dat een mooi excuus om te zeggen: ‘Het was leuk zolang het duurde’, maar blijkbaar hebben de Dagobert Ducks bij SBS 6 nog steeds dollartekens in de ogen en blijven ze het uitmelken tot er niets meer in zit.”

‘Scoort niet!’

Nou, zo goed scoort het helemaal niet, zegt Luuk daarop. “Het scoort niet meer. Ik dacht namelijk altijd dat dit een enorm succes was qua kijkcijfers, maar als je dan kijkt de afgelopen week, dan kijken er 500, nog geen 600 duizend mensen naar. Nou, dat is niet een supersucces, toch? Dat is gewoon wel oké.”

Rob geeft toe: “Het is prima voor SBS 6-begrippen, maar niet dat je denkt: o mijn god, wat moet je met de zender als dit programma ophoudt?”

Televisiekurk

Massa is Kassa is volgens Luuk geen televisiekurk. “Nee, het is niet de kurk waar het op drijft. Dat is dan wel gek eigenlijk, dat ze er dan toch aan vasthouden. Het is lomp, het is negatief.”

Rob: “Het is eigenlijk niet echt van deze tijd zo’n man die gewoon niet heel galant omgaat met mensen.”

Luuk: “Hij is aan het blaffen en aan het commanderen. Dat is wat hij doet.”

BLVD Podcast

De BLVD Podcast:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat het Peter Gillis-geknuffel eigenlijk álles zegt over de familie De Mol?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen