Linda de Mol verbijstert Angela de Jong: ‘Toch weer die viezerik?!’

Het lijkt erop dat Angela de Jong zich maar beter kan bergen, want de vlijmscherpe uithaal naar Linda de Mol in haar nieuwste AD-column leidt ongetwijfeld weer tot vallende studiolampen.

Linda de Mol en Angela de Jong © NPO, WNL

De geruchten dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen gewoon weer met elkaar in bed liggen gaan al geruime tijd, maar nu zijn ze keihard betrapt. Niet in bed, maar wel op een romantisch terras in Parijs. Heeft de gevallen tv-koningin de ‘vieze’ bandleider van The Voice gewoon weer vergeven? Het lijkt van wel. Of, zoals ze het zelf zegt: “Ik heb iets uit te zoeken.”

Grootste viezerik

Angela de Jong zou het verwerpelijk vinden, laat ze vandaag weten in haar AD-column. “Laat Linda maar lekker boos worden als ik zeg dat ze gek is om de grootste viezerik van Hilversum en omstreken weer in genade aan te nemen.”

Het is de enige zin die Angela in haar column wijdt aan de vermeende liefdesreünie van Linda en Jeroen, maar wel een zin die de kop van het stuk heeft gehaald en daardoor veel impact heeft. En dat zal de compleet verbitterde Linda haar natuurlijk niet in dank afnemen.

Vieze Jeroentje

Een terugkeer in de armen van Jeroen zal voor Linda heel moeilijk te combineren zijn met het hervatten van haar tv-carrière. Hun hernieuwde samenzijn zou een enorme smet op haar imago zijn: die man staat inmiddels in heel Nederland bekend als ‘vieze Jeroentje’. Ook Youp van ’t Hek noemt hem zo in zijn nieuwste column.

Youp spreekt daarin zijn verbazing uit dat tijdschrift LINDA. afgelopen week de hoofdredacteur naar Eva Jinek had gestuurd om over de orgasmekloof te praten. “Ik dacht dat ze daarvoor de ex van Linda de Mol zouden vragen. Vieze Jeroentje is een liefhebber met ruime praktijkervaring.”

Publieke opinie

Tv-maker Haye van der Heyden, die lange tijd met Linda heeft samengewerkt, sluit niet uit dat ze haar tv-carrière vaarwel zegt om verder te kunnen met Jeroen. “Misschien denkt ze: ik wil die man niet kwijt, misschien is dat wel veel belangrijker dan mijn carrière”, zegt hij tegen Weekend.

Hij vervolgt: “De publieke opinie weerstaan is een zware klus. Je kunt nergens meer komen, je wordt overal aangesproken. Mensen vragen: ‘Heb je hem vergeven?’ Vervolgens vinden ze daar iets van.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Linda de Mol weinig compassie toont met de slachtoffers van grensoverschrijdend gedrag bij The Voice?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen