Leontine Ruiters’ ex-liefje pissig op RTL Boulevard: ‘Alles verdraaid’

John Huiberts, die kortstondig het liefje was van Leontine Ruiters, is behoorlijk pissig op RTL Boulevard. Hij vindt dat de showrubriek onwaarheden verspreidt. “Alles wordt gewoon verdraaid.”

Leontine Ruiters en John Huiberts © Instagram, YouTube

Leontine Ruiters liep eind vorig jaar behoorlijk hard van stapel met haar nieuwe miljonairsliefje John Huiberts. Op een gegeven moment werkten ze zelfs mee aan een hele paparazzisessie op het zonnige Ibiza. Al snel daarna kwam er behoorlijk wat dirt los over deze ondernemer, vooral op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer.

Boos op Boulevard

Inmiddels zijn de twee alweer uit elkaar en volgens Yvonne is hij nu terug bij zijn ex. Zelf ontkende John dat tegen RTL Boulevard: “Ex? Ik weet niet naar welke ex ze refereert. Er zijn nogal veel exen de revue gepasseerd.”

Zo’n opmerking zegt volgens Yvonne genoeg over zijn vermeende promiscue gedrag: “Hij weet niet welke ex. 😂 I rest my case.”

Nu laat John echter aan de Weekend weten dat hij deze uitspraak helemaal niet gedaan heeft. “Alles wordt verdraaid. Van de week werd gevraagd of ik met mijn ex aan het daten ben. Ik zei voor de grap: ‘Welke ex, want volgens jullie heb ik zó veel exen.’ En vervolgens worden mijn uitspraken weer verkeerd geplaatst en overgenomen.”

Luie meid

Volgens Yvonne is Leontine door John aan de kant gezet omdat hij haar een ‘luie meid’ zou vinden. “Nee, dat heb ik nooit gezegd. Dat is echt allemaal onzin. Maar dat maakt niet uit, ik ga hier verder niet op in, want alles wat ik daar weer op terugzeg, is alleen maar olie op het vuur gooien”, zegt hij daarover.

Wat vindt John ervan dat hij zo negatief wordt afgeschilderd door Yvonne? “Tja, wat doet het met je als er dingen over je worden gezegd die niet waar zijn? Ik laat het van me afglijden, leg het naast me neer.”

Liefdesrelatie

Heel diep heeft de liefde voor Leontine in elk geval niet gezeten. “Het is uiteindelijk heel kort geweest tussen mij en Leontine.”

Hij besluit: “Met mij gaat het goed. Of ik liefdesverdriet heb gehad? Daar ga ik niks over zeggen. Zoals gezegd, Leontine en ik hebben gewoon goed contact en we gunnen elkaar het allerbeste.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Leontine Ruiters deed met haar miljonairsliefje een Gordontje. Te hard van stapel gelopen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen