Jandino Asporaat reageert alsnog op geruchten: ‘Ik ontken niets’

Jandino Asporaat reageert alsnog op de geruchten die over hem rondgingen op het juicekanaal Juice Channel. “Ik laat het aan de fantasie over. Maar ik heb geen ruzie met mijn vrouw.”

Jandino Asporaat © RTL, William Rutten

Zelf profileert Jandino Asporaat zich graag als weldoener en perfecte familieman, maar volgens het juicekanaal Juice Channel heeft hij ook een heel stoute kant. Het kanaal betichtte hem in de zomer van stiekem vreemdgaan met jongere studentes op Curaçao. “Na onze stories hebben wij veel dm’s ontvangen van vrouwen die aangeven dat hij dit al jarenlang doet.”

Jandino reageert

Na acht maanden komt Jandino alsnog met een reactie op deze pikante juice. “Ik geef het geen aandacht. Ze gooien iets naar buiten en hopen dat ik reageer. Dan wordt dat het nieuws”, zegt hij in de Weekend.

Het tijdschrift vraagt hem daarop: “Want je zegt dat het niet waar is?”

Jandino: “Zelfs daar ga ik niet op in. Ik laat dat aan de fantasie over, zelfs iets ontkennen is al nieuwswaardig, want dan ‘heb ik ontkend’.”

Goed in de markt

Het is toch best opvallend dat Jandino niet ontkent. Een ontkenning is immers makkelijk als je niets te verbergen hebt. Hij probeert het om te draaien in een gebbetje.

De komediant vervolgt: “Volgens deze kanalen lig ik goed in de markt. Nou, als dat het is, gun mij iets, haha. Wat fijn is: ik heb nog geen ruzie, zelfs geen discussie met mijn vrouw gekregen over welk gerucht dan ook.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Jandino Asporaat graag buiten de deur eet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen