Gordon wekt ergernis: ‘Waarom steeds al die mannetjes etaleren?’

Gordon wekt ergernis bij Jan Uriot met zijn aanhoudende behoefte om nieuwe liefdes te etaleren op sociale media. “Waarom doet-ie dat nou allemaal? Dat etaleren van al die mannetjes.”

Jan Uriot en Gordon © RTL

De laatste tijd plaatst Gordon veel foto’s op Instagram met zijn nieuwe geliefde, een jonge knul uit Australië. Zo’n beetje elke foto leidt bij de showmedia tot nieuwsartikelen. Het is opvallend dat de SBS 6-ster weer zo de aandacht zoekt via social media, omdat hij kort geleden nog aangaf dat hij daar helemaal klaar mee is.

Mannetjes etaleren

Telegraaf-presentator Pim Sedee stipt het aan in de rubriek Wat Vindt Jan. “Ik zag de foto voorbijkomen. Wat een geluk.”

Jan Uriot, sterjournalist van Privé, reageert cynisch. “Ja, wat een geluk. Nou ja, moet het maar snel volgen, want volgende week is het natuurlijk weer een ander. Dan moet je weer wennen aan een ander. Dat gaat al twintig jaar geloof ik zo. Dan denk ik: waarom doet-ie dat nou allemaal? Dat etaleren van al die mannetjes.”

‘Geloof er niet in’

Waarschijnlijk wil Gordon laten zien dat hij jonge knapen kan scoren, aldus Jan. “Hij vindt het waarschijnlijk leuk om te laten zien van: ik kan nog leuke mensen scoren. Dat zal het wel wezen, maar wij geloven hier natuurlijk niet in. We geloven er natuurlijk niet in dat dit nou de liefde van z’n leven zal zijn en dat hij daar heel oud mee gaat worden.”

Pim houdt daarop wijselijk zijn mond. “Ik zeg niks.”

Wat zegt Ferry?

Ferry Doedens vindt het over het algemeen ook niet handig om zo met je liefdesleven te koop te lopen, legt hij uit in de talkshow Allure. “Als ik een relatie zou krijgen, zou ik dat niet meteen op Instagram ofzo gaan zetten.”

Allure-presentator René Watzema daarop: “Waarom niet? Bel Gordon! Die weet er alles van! Die heeft nu toch weer een nieuwe vlam? Of was dat alleen voor Valentijn?”

Ferry begint daarop besmuikt te lachen. “Mag ik daar iets over zeggen? Ik heb in de tussentijd, in die twee jaar tijd, ook wel gedatet met jongens. Met eentje was het dan wel bijna iets, maar ik probeerde het zo lang mogelijk zeg maar uit de media te houden. Ik vind dat helemaal niet fijn zeg maar. Van: ‘Dit is mijn vriend!’, en dan twee maanden later is het uit.”

‘Hij is een schat’

René: “Gordon denkt daar anders over, maar dat is weer zijn aanpak.”

Ferry: “Zeker, en ik ben heel blij en gelukkig dat hij zo gelukkig in de liefde is. (…) Ik vind Gordon echt een schat. Ik heb gezegd: ‘Wat een leukerd ook!’”

Is het een blijvertje? René’s co-host Farja Farvardin: “Dat denk ik niet.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Doet Gordon er beter aan om zijn privéleven gewoon privé te houden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen