Eva Jinek vraagt Steven Brunswijk naar tongen met andere vrouw

Eva Jinek heeft Steven Brunswijk in haar talkshow gevraagd naar het incident waarbij hij betrapt werd door een spion van Yvonne Coldeweijer. “Je stond te zoenen, maar niet met je eigen vrouw.”

Steven Brunswijk, Ayla en Eva Jinek © RTL

Steven Brunswijk werd afgelopen zomer door een spion van Yvonne Coldeweijer betrapt terwijl hij op straat stond te zoenen met een andere vrouw dan zijn eigen Ayla. De komediant en zijn vrouw zagen zich genoodzaakt om met de buitenwereld te delen dat ze een open relatie hebben, waarin hij ook met andere dames kan spelen.

Niet je eigen vrouw

Als zoveelste BN’er heeft ook Steven nu een eigen boek en die mocht hij gisterenavond promoten in de talkshow van Eva Jinek. Zij vroeg hem naar het tongincident. “Je stond op een juicekanaal, van Yvonne Coldeweijer. Je schrijft er ook over in je boek en daarom praten we erover. In een filmpje stond je te zoenen met een vrouw en dat was niet je eigen vrouw.”

Steven: “Nee, klopt. Die is er nou wel.”

Eva tegen Ayla: “Die is er nu wel. Hallo. Later bleek trouwens dat jij er ook naast stond en dat jij ernaar stond te kijken, maar dat was niet wat er eerst in dit filmpje te zien was, en de pleuris brak uit.”

‘Het viel best mee’

Hoe kijkt Steven een halfjaar later terug op de juice van Yvonne? “Het viel eigenlijk best mee. We hebben gewoon gezegd hoe het zit. Toen was het eigenlijk voorbij. We werden vervolgens een soort Dr. Phil voor mensen die vastzaten in hun relatie.”

Eva: “Want jullie hebben een open relatie. Dat hadden jullie allang, voordat jullie getrouwd waren. Dat was alleen niet in de openbaarheid tot dit filmpje. Dat werd daardoor openbaar en toen werden jullie een soort goeroe’s.”

Geld vragen

Steven: “Ja, blijkbaar. Niet dat we erom gevraagd hebben, maar mensen sturen ons berichten: ‘Ik zit vast. Hoe hebben jullie dit gedaan? Wat adviseer jij?’ Misschien moet ik er geld voor gaan vragen.”

En wat vindt Ayla er allemaal van? Zij zegt: “Ik was er natuurlijk wel van geschrokken, ook omdat hij natuurlijk helemaal werd afgemaakt. We dachten: het beste is om gewoon eerlijk te zijn naar buiten. Dat hebben we gedaan en gelukkig heeft het goed uitgepakt.”

Nooit meer bang

Ayla is er desondanks niet heel blij mee dat iedereen in haar omgeving op deze manier achter haar vrijzinnige relatie is gekomen. “Ik heb niet per se gewild dat het helemaal open was, maar ik denk dat het misschien ook wel goed is.”

Eva: “Je hoeft ook nooit meer bang te zijn dat iemand gaat filmen, want er is geen nieuws meer te halen. Het is gewoon bekend.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Steven Brunswijk een interessante BN'er?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen