Erica Meiland waarschuwt Monique Westenberg: ‘Blijft een risico’ 

Erica Meiland denkt dat Monique Westenberg een serieus risico neemt als ze besluit om het tóch weer te gaan proberen met André Hazes jr. “Met die vreemde jeugd en het gen van zijn vader…”

Erica Meiland en Monique Westenberg © RTL

De term knipperlichtrelatie is zo’n beetje uitgevonden voor André Hazes jr. en Monique Westenberg. Eind oktober, vlak na de release van zijn Videoland-docu, werd duidelijk dat de twee het weer met elkaar proberen. Na tweeënhalve maand zou het een paar weken geleden echter weer stukgelopen zijn, maar nu is er alwéér nieuws.

Knipperlicht

Volgens hazoloog Yvonne Coldeweijer zijn ze tóch weer bij elkaar. “André komt met een deel twee van zijn docu. Ik ben weer helemaal leeggezogen, want ik heb juice, ik heb weer nieuws, ik heb een scoop. Ik durf het bijna niet te zeggen – het gaat ook gewoon op mij raar afslaan, of hoe zeg je dat? – maar jullie weten dat het niet door mij komt”, begint ze.

Ze vervolgt in haar nieuwe juicevideo: “Ik had vorige week gebracht dat André en Monique uit elkaar zijn, want hij had tegen haar gezegd dat hij geen aantrekkingskracht meer voelde. Hij zegt dat vaak, hè? Hij vindt haar een oud wijf en hij kan het er gewoon niet meer zo echt op. Dat was de strekking. De scoop is: ze zijn weer samen.”

Weer samen

Het is gewoon niet meer bij te houden, maar volgens Yvonne is het echt zo. “Sorry! Ik snap dat het vervelend is. Het lijkt dus net alsof ik het verkeerd breng, maar ik zit er zeg maar zó bovenop, ik zit er zó middenin dat ik álles zie en hoor wat ze doen. Het spijt me, maar hij heeft zich gewoon weer bedacht.”

Lange tijd ging het gerucht dat André en Monique aan het slot van zijn eerste docu zouden gaan trouwen. “Dat gaan ze dus nu alsnog doen in deel twee. Ze zijn weer samen, Monique weer blij, want ze hoeft niet die k*tvilla uit.”

Erica adviseert

Het blijft echter een risico, zegt Erica Meiland in de Privé. “Aan het eind van die documentaire was hij helemaal afgekickt. Stel je voor dat hij zo blijft, dan is het een normale, leuke vent. Dan zou het misschien weer goed kunnen komen, maar het blijft een risico. Met de vreemde jeugd die hij heeft gehad, dat gen van zijn vader…”

Erica vindt het maar een lastig geval. Ze vindt André namelijk wel sympathiek overkomen. “Ik kreeg een beetje medelijden met hem. Ik heb die documentaire van André gezien en ik vond hen veel sympathieker dan ik had gedacht, dus toch goed dat ik dat dan bekijk.”

Geen liefde

Toch moet je je als vrouw niet laten besodemieteren, aldus Erica. “Je kunt van iemand houden, maar als iemand je keer op keer vernedert en gewoon slecht behandelt, spreekt daar geen liefde uit. Dan is zo iemand jou gewoon niet waard en moet je je eigen plan trekken.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Monique Westenberg: slappe hap?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen