Charles Groenhuijsen pissig, blokkeert NPO-collega Roos Moggré

Charles Groenhuijsen, presentator van Op1, ergert zich kennelijk enorm aan Roos Moggré. Hij heeft de presentatrice van EenVandaag geblokkeerd op Twitter. “Zat je hem te trollen?”

Charles Groenhuijsen en Roos Moggré © NPO

De 68-jarige Charles Groenhuijsen ergert zich er groen en geel aan: de magazines die de grote dagbladen verspreiden in het weekend. De presentator van Omroep MAX heeft er een heel twitterbericht aan gewijd, dat gisterenavond werd besproken in de live-uitzending van het programma Media Inside.

Charles weg kwijt?

Marcel van Roosmalen verbaast zich er vooral over dat Charles zowel de Volkskrant, het AD als de NRC leest. “Ik vind het opvallend dat hij drie krantenabonnementen heeft.”

Collega Gijs Groenteman: “Over papierverspilling gesproken.”

Marcel: “Precies, en ik heb niet de indruk dat hij het allemaal leest, want ik heb eerder het idee dat hij de weg kwijt is. Als je hem Op1 ziet presenteren, denk je toch: het schip schommelt. Ik vind het ook onzin. Het is juist fantastisch dat die magazines er zijn.”

Twitter-block

Roos merkt vervolgens op dat Charles haar niet mag. “Jullie kunnen wel zijn tweets lezen, maar hij heeft mij geblokkeerd. Ik weet niet hoe het komt. Hij heeft volgens mij heel veel mensen geblokkeerd op Twitter.”

Gijs geschrokken: “Ja?!”

Roos: “Ja.”

Gijs: “Ja, maar jij zat hem weer te trollen, hè, denk ik.”

Roos: “Nee! Ik heb nooit ruzie met hem gehad ofzo.”

Dagje ouder

Gijs: “Weet je nog wanneer het gebeurde?”

Roos: “Nee. Volgens mij waren er op een gegeven moment op Twitter meer mensen die zeiden: ‘Heeft Charles jou ook geblokkeerd?’”

Gijs: “Ja, maar Marcel heeft hier al geconstateerd: Charles is een dagje ouder aan het worden en weet het niet helemaal meer.”

Grote handen

Marcel: “Hij wil liken, maar blokkeert. Hij zit met die grote handen erop. Overigens staat hij zelf ook de hele tijd in die magazines. Ik kan me hele verhalen herinneren, zowel in het AD als Volkskrant Magazine, over zijn gitaren, want dat speelt hij tegenwoordig. Het is een man in de war en laat hem. Het is niet erg, Roos.”

Gijs: “Het is misschien ook wel rustig dat hij je geblokkeerd heeft, denk ik.”

Tweet

De tweet van Charles:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Charles Groenhuijsen: enorme aanwinst voor Op1 of over hoogtepunt heen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen