André van Duin krijgt felle kritiek van Job Knoester: ‘Dit is echt dom’

André van Duin krijgt pittige kritiek te verwerken van Job Knoester, de van Vandaag Inside bekende advocaat. “Ik vind het raar dat hij het als eerst naar buiten heeft gebracht. Dat is echt dom.”

Job Knoester en André van Duin © SBS, RTL

Er wordt flink gespeculeerd over wat er nou toch aan de hand is met André van Duin. De tv-ster heeft zelf bekendgemaakt dat hij door iemand gechanteerd wordt, maar hij wil nog niet zeggen door wie en waarover het gaat. Deze tactiek is echter niet zo handig, zegt strafrechtadvocaat Job Knoester in Vandaag Inside.

‘Het is dom’

Job heeft er zijn twijfels over. “Ik vind het heel goed dat hij aangifte doet, want ik vind als je zo op die manier gechanteerd wordt of op welke manier dan ook: nooit aan toegeven, aangifte doen, alleen ik vind het raar dat hij het als eerst naar buiten heeft gebracht. Dat snap ik dan weer niet.”

Die speculaties voedt André alleen maar door bijvoorbeeld ook aan te schuiven bij Eva Jinek. “Dat is heel raar. Dat vind ik echt dom.”

Afdrijving

Daar is Johan Derksen het mee eens. “Ja, want dan wordt heel Nederland nieuwsgierig. Dat heet tegenwoordig afdrijving, hè?”

Wilfred Genee: “Nee, dat is als een boot wegvaart.”

Job: “Afdreiging.”

Johan: “Waarom kun je niet gewoon chantage zeggen? Dan weet iedereen wat het is.”

Job: “Ja, het is een ander woord.”

Pro-actief

Amerikakenner Raymond Mens vindt de tactiek van André niet zo onhandig. “André maakt het toch bekend om het stuk te maken? Of niet? Als je het pro-actief bekendmaakt, van: ik word gechanteerd, dan kun je het toch ook stukmaken?”

Job dan: “Ja, dat kan een reden zijn geweest, dat ben ik met je eens. Dat zou kunnen.”

Uit elkaar getrokken

Weet René van der Gijp waar dit over gaat? “Nu schijnt die André van Duin… Weet je, ik heb het ook niet uit de eerste hand, maar afgeperst te worden omdat hij een vrouw uit elkaar heeft getrokken. Hahahahahaha.”

Wilfred: “Hahaha. Sorry, ik mag hier eigenlijk niet om lachen. Ik dacht: wat gaat hij nou zeggen. Hahaha. Ik dacht: hè, wat gaat hij nou zeggen?”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André van Duin maakt bekend dat hij gechanteerd wordt. Slim of onhandig?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen