André Hazes jr. wil nog steeds niet aanschuiven bij Wilfred Genee

André Hazes jr. wil nog steeds niet aanschuiven in programma’s van Wilfred Genee, heeft de presentator verklapt in zijn radioshow The Friday Move. “Hij wil absolúút niet bij mij gaan zitten.”

Wilfred Genee en André Hazes jr. © SBS, RTL

Wilfred Genee hoeft er niet op te rekenen dat hij de veelbesproken André Hazes jr. ooit nog in zijn programma krijgt. De volkszanger wil namelijk nog steeds niets van hem weten, onthult de presentator in The Friday Move. “Nee, ik ken hem niet goed, want hij wil niet bij mij zitten. Hij wil echt absoluut niet bij mij zitten.”

Boze André

De Wilfred-boycot van André duurt al zo’n vijf jaar, namelijk sinds hij te gast was in zijn voetbaltalkshow. “Hij heeft ooit een keer gezeten bij VI Oranje Blijft Thuis en toen was hij beledigd over het feit dat we hem geen vragen over voetbal hebben gesteld”, zei hij jaren geleden.

Wat André echter vooral steekt is dat Wilfred kritiek heeft geuit op zijn repertoire. De presentator riep ooit dat de zanger te jong is om de klassieker Ik Leef M’n Eigen Leven te zingen. “Ik mag toch vinden dat je een bepaalde leeftijd moet hebben om dit nummer te kunnen zingen?”

Afzegging

De laatste keer dat André gestrikt was voor een programma van Wilfred was in 2019, namelijk voor zijn toenmalige show op Radio Veronica. Toen zegde hij op het laatste moment af: “Wilfred is op de hoogte van het feit dat ik nooit meer met hem wil samenwerken. Het is dan ook vreemd dat hij het alsnog probeert in te plannen.”

Kinderachtig, vond Wilfred. “Ik heb hem jaren geleden nog een mailtje gestuurd: ‘Ik begreep dat je boos op me was, misschien is het verstandig dat we een keer contact hebben. Dit is mijn nummer.’ Nooit meer wat van gehoord. En dan krijg je zo’n mailtje. Ja, dan ben je lekker volwassen. Dan snap je het ook wel, het leven.”

Junior

Het stoort André ook mateloos dat Wilfred hem ‘junior’ blijft noemen, omdat hij heel graag de naam van zijn overleden vader wil claimen, dus zonder ‘jr.’ erachter. “André Hazes jr. heeft zelf jr. eraf gehaald, terwijl ik hem lekker had laten staan als eerbetoon aan zijn vader die zoveel heeft bereikt”, zei Wilfred eerder.

Nu, in The Friday Move, noemt Wilfred hem nog steeds André Hazes jr. Lachend: “O, dat mag ik ook niet meer zeggen, André Hazes jr., shit! Hahaha.”

Fragment

Het fragment over André’s afzegging uit 2019:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat André Hazes jr. in zichzelf een absolute A-ster ziet?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen