Yvonne Coldeweijer verraden: ‘Drang naar zeer extreme behoeftes’

Yvonne Coldeweijer is verraden door haar eigen geboortedatum. “Daaruit blijkt namelijk dat ze een drang heeft naar extreme behoeftes. Zowel fysiek als emotioneel wil ze altijd méér!”

Yvonne Coldeweijer en Party-paragnost © RTL

Ze is in ons land veruit de meest besproken brenger van juice: Yvonne Coldeweijer. Maar wat staat haarzélf in 2023 eigenlijk allemaal te wachten? De Party heeft medium Thomas Woolthuis gevraagd naar een uitgebreide analyse en al snel blijkt dat deze meneer van alle markten thuis is.

Extreme behoeftes

Thomas analyseert er behoorlijk op los. “Ik ben naast medium van het jaar, ook numeroloog. Daarom heb ik eens gekeken naar de cijfers van haar geboortedatum en daar komen opmerkelijke gedragseigenschappen uit naar voren. Yvonne heeft volgens de numerologie een drang naar extreme behoeftes.”

Juicekoningin Yvonne is geboren op 21 december 1986 en kennelijk ben je dan een pittige type. Over welke extreme behoeftes het gaat wil Thomas niet zeggen, maar dus wel dat er een drang naar is. “Zo zoekt ze fysieke en emotionele zaken op om aan een behoefte te voldoen. Ze wil altijd méér en méér…”

Sensationele roddels

Een ander juicekanaal heeft Yvonne laatst gespot met een jongeman aan haar zijde. Dat kan kloppen, zegt Thomas. “Yvonne heeft op dit moment wel iemand waar ze mee omgaat, maar het zal echter niet succesvol worden in de liefde.”

Waarom niet? “Omdat haar hunkering naar sensationele roddels meer tijd in beslag neemt dan dat zij tijd besteedt aan de liefde van haar leven.”

Arrogant en autoritair

Het lijkt erop dat medium Thomas niet zo’n grote fan is van Yvonne, want hij noemt haar arrogant en autoritair. Al is dat volgens hem wel een act.

Hij besluit: “Yvonne is een uiterst gevoelige vrouw, maar ze camoufleert haar kwetsbaarheid met een masker van arrogantie en autoriteit.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u de roddelbladen nog relevant in het tijdperk van Yvonne Coldeweijer?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen