Yvonne Coldeweijer slaat terug naar Kees Tol: ‘Hij is vergane glorie’

Yvonne Coldeweijer laat niet met zich sollen en slaat keihard terug naar Kees Tol. De gevreesde BN’er-bijter is niet onder de indruk van de Volendamse televisiester: “Hij is gewoon vergane glorie.”

Yvonne Coldeweijer en Kees Tol © RTL, HEUS

Er zijn weinig BN’ers die het aandurven om zich negatief uit te laten over Yvonne Coldeweijer. Niet alleen omdat de juicekoningin en haar spionnen een angstaanjagend goed uitgerust arsenaal hebben, maar ook omdat BN’ers überhaupt al bekendstaan om hun lange tenen. Je zit dan al snel in het hoekje van de zeiksnorren.

Puntk*t

Kees Tol heeft zich wél al meermaals uitgesproken tegen Yvonne en haar juiceverhalen. Hij sprak in de zomer al zijn walging uit voor de juice-ster (‘dat soort ellende: ik kijk er allemaal niet naar) en vorige maand noemde hij zelfs een ‘puntk*t‘. Dat zal wel iets Volendams zijn.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat de aankondiging van Kees’ nieuwe programma Strandgasten op weinig enthousiasme kan rekenen bij Yvonne. In dit afgelopen zomer opgenomen programma nodigen Kees en zijn muzikale vrienden Nick & Simon allerlei gasten uit om samen muziek te maken op het Hollandse strand.

Vergane glorie

Klinkt niet als een spannend format, vindt Yvonne. Zij sneert op haar juicekanaal: “Nick en Simon in een nieuw programma. 🙄 Wie wil dat nog zien, terwijl we weten dat ze elkaar niet kunnen uitstaan? En om het minder awkward te maken moet vergane glorie Kees Tol natuurlijk zorgen voor de komische noot. 🥱”

‘Vergane glorie’ zal hard aankomen bij Kees, vooral omdat hij momenteel kampt met erg lage kijkcijfers. Zijn huidige SBS 6-show Casino Royaal is namelijk een hele grote flop.

Ronald ook kritisch

Yvonne is niet de enige die niet op dit programma zit te wachten. “Het is het zoveelste programma dat ze samen met Kees Tol maken”, merkt Bart Ettekoven op in Shownieuws.

Presentatrice Tooske Ragas: “Het lijkt toch echt wel heel veel op Beste Zangers?”

En Ronald Molendijk: “Ik begrijp hier helemaal niks van. Ik snap ook werkelijk niet waarom dit gewoon op de NPO met publiek geld gemaakt moet worden.”

Usual suspects

Wat zou Ronald doen? “Er kan mij niet genoeg muziek op televisie zijn, maar je kunt ook zeggen: ‘Wij hebben als AvroTros Beste Zangers en daar zetten we onze kaarten op in.’ Op een gegeven moment is dat schepnet met zangers en zangeressen ook wel een beetje op, want dan zitten daar wéér de usual suspects.”

Nick, Simon en Kees ontvangen op het strand gasten als Meau, Kraantje Pappie, S10, Typhoon en Flemming. “Jesus Christ, weer op een strand, weer met dezelfde mensen… Als je alleen maar hetzelfde doet, dan wordt het er niet veel beter van.”

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen