Yvonne Coldeweijer noemt per ongeluk naam van hamster-BN’er

Yvonne Coldeweijer heeft in haar podcast per ongeluk de naam genoemd van de BN’er die zij verdenkt van wangedrag met een hamster. “Hahahaha! Dit moeten we eruit knippen!”

Yvonne Coldeweijer © YouTube

Het zorgt al sinds de jaarwisseling voor enorm veel rumoer: wie is de BN’er die volgens Yvonne Coldeweijer een hamster in zijn achterwerk heeft gestopt en daarmee in het ziekenhuis is beland? En klopt dit eigenlijk wel of ontbeert de juicekoningin, zoals een historicus van het ministerie van Buitenlandse Zaken beweert, historisch besef?

Yvonne noemt naam

Yvonne zegt in haar podcast De Juice Show dat ze de roddel écht gelooft. “Het is niet fake. Het is echt zo! Een hele tijd geleden heb ik dus iemand gesproken… Ik kreeg een bericht van een meisje dat zegt tegen mij: ‘Moet je luisteren, ik heb gehoord dat ****** een aantal maanden geleden…’”

Waar de sterretjes staan zegt Yvonne per ongeluk de naam van de BN’er in kwestie. Het is in haar podcast weggebliept. Haar co-host Mark Koster barst in lachen uit: “O, nu heb je z’n naam ook al genoemd! Hahahahaha.”

‘Eruit knippen!’

Yvonne: “Dit moeten we eruit knippen! Hahaha. Haaaaa! Dit moeten we eruit knippen!”

Mark: “Hahahaha. Nee, dit knippen we er echt niet uit! Hahahaha.”

Yvonne: “Ja, ja, ja, dit moeten we eruit knippen, maar dan weten jullie over wie het gaat. Hahahaha.”

Mark: “Hahahaha.”

Yvonne: “Jeee, ik kan nooit geheimen bewaren! Nee, dit moet echt, nee…”

Mark: “Dit is hysterisch!”

Yvonne: “Oké, die persoon, ik zei net z’n naam, maar we doen er een bliep over.”

68 advocaten

Waarom wordt de naam weggebliept? Mark: “Wacht even! We hoorden net een piep en niet voor niks, want als je deze naam noemt, dan komen er 68 advocaten achter je aan, hè?”

Yvonne: “Dat is my point. Exactly! Maar luister, even sec de feiten. Ik kreeg dus een bericht van: ‘Luister, deze persoon is geopereerd aan zijn anus, want hij had daar een hamster ingestoken en die is in zijn anus overleden en die zit vast, dus die moest operatief verwijderd worden.’ Ik zei: ‘Ja, hoor! Oké! Is goed!’”

Vijf sterretjes

En toen? Yvonne: “Ze zegt: ‘Luister, Yv.’ Ze heeft dus zo’n sheet dat bij je bed hangt, waarop staat waarvoor je daar ligt en wat je hebt, gezien. Altijd als er een BN’er in het ziekenhuis wordt opgenomen, zetten ze bij je naam vijf sterretjes. Er stond op dat blad vijf sterretjes met ‘operatief verwijderen van hamster in anus’.”

Ze vervolgt: “Dat blad heeft iemand aan mijn spion laten zien, dus die spion heeft met eigen ogen dat blad gezien, de vijf sterretjes en de verklaring van de verpleegster dat het om bliep ging. Dus ik dacht: leuk verhaal, zou best wel eens waar kunnen zijn, maar dat ga ik toch ééécht niet posten. Al had ik het blad zelf: niemand gelooft dit.”

‘Past in straatje’

Yvonne gelooft het dus wél. “Ik geloof het, want ik weet heel veel meer over bliep waarbij ik denk: dit past wel in het straatje. En ik denk wel dat je zwaar onder invloed moet zijn om dit te doen. En gezien de timing vind ik dat weer apart, maar goh: laten we maar ophouden over dit onderwerp.”

“Ik zou natuurlijk heel graag willen zeggen wie het is, want mensen zeggen: ‘Doe nou niet zo flauw’, maar het is niet omdat ik flauw wil doen, maar ik heb al een rechtszaak lopen en ik vind één wel genoeg, jongens. Ik ben al blut!”

Update 15.30 uur

Yvonne komt met een update: “Even voor de duidelijkheid: ik hoor veel geruchten ontstaan over de identiteit van de hamster-BN’er maar mijn verhaal gaat in ieder geval NIET over Carlo Boszhard. Wat andere kanalen brengen doen zij onafhankelijk en staat los van mijn juice.”

Ze besluit: “Laten we de hamster eren door het onderwerp hierbij te laten rusten. RIP hamster.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat de hamster-BN'er een taakstraf verdient?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen