Sylvie Meis onder vuur vanwege ‘patserige’ foto met merktassen

Sylvie Meis ligt behoorlijk onder vuur vanwege een ietwat dikdoenerige foto met haar exorbitante collectie aan gênant dure designertassen. “Where the magic happens 💖”, schrijft ze er zelf bij.

Sylvie Meis © YouTube

De uitzonderlijk goedgevulde walk-in closet van Sylvie Meis ziet ze zelf als de plek waar de magie begint. “Wat? Dat is geen magie, maar overconsumptie!”, roept haar verbijsterde volger Juliet. En de meeste mensen, zowel uit Duitsland als Nederland, laten een soortgelijk geluid horen onder de Instagram-post (zie onderstaand) van de societyster uit Breda.

‘Shame on you!’

Ewelina vindt het ’treurig’ dat Sylvie kennelijk het bewustzijn heeft verloren over wat écht belangrijk is in het leven. En Elisabeth zegt: “Echte magie zou zijn om al die onnodige luxe op te geven en een deel van je geld te doneren aan hulpbehoevenden. Of is dat alleen belangrijk als het gerelateerd is aan een gala waar je in designerkleding naartoe kan?”

Het is volgens Gerrit gewoon een gotspe. “Ik vind dit zo overdreven. Mensen kunnen niet meer rondkomen en dan dit. Shame on you, Sylvie Meis!”

Drie planeten

Lisemarie denkt dat Sylvie heel hard een eye-opener nodig heeft. “Magic happens binnen in je hart. Je kunt oneindig spullen bezitten, maar je ego wil alleen maar meer! Herkenbaar, maar ben blij dat ik dat nu inzie! Wat een rust!”

Het is volgens haar ook belangrijk dat Sylvie een ander beeld meegeeft aan haar zoon. “Mijn zoontje van 9 zei eens: ‘Mama, als iedereen zoveel kleding koopt als jij, hebben we drie planeten nodig. 😳 Dat was zeker een eye-opener!”

‘Je doet het nooit goed’

Bart Ettekoven, de deskundige van Shownieuws, vindt de kritiek op Sylvie niet mals. “Sylvie postte een foto van haar walk-in closet, haar domein zal ik maar zeggen, in Hamburg. De hele wereld ging los op haar.”

Hij vervolgt: “Haar volgers spreken er schande van en zeggen: ‘In deze tijd van crisis waarin mensen niet eens geld hebben om de boodschappen te betalen… Om dan zó te pronken met je rijkdom!’ Dat vinden sommige mensen niet zo. We hebben het al wel eens vaker gezegd vanavond: je doet het ook niet snel goed.”

Instagram

De bewuste Instagram-post van Sylvie kunt u hier bekijken.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Sylvie Meis die haar talloze designertassen etaleert. Smakeloos?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen