Peter Gillis behoudt steun SBS 6: ‘Al genoeg mensen gecanceld’

De omstreden realityster Peter Gillis behoudt de steun van SBS 6, ook na de aanhoudende onthullingen door het programma RoddelPraat. “Er zijn al genoeg mensen gecanceld zonder bewijs.”

Peter Gillis © Friso Keuris

Peter Gillis blijft zijn programma op SBS 6 gewoon behouden, ondanks de vele controverses rond zijn persoon. De vermeende mishandeling van zijn vriendin Nicol is het breedst uitgemeten in de pers, maar het programma RoddelPraat heeft in de afgelopen weken nóg een aantal schokkende vermeende misdragingen van Peter naar buiten gebracht.

Van de buis?

Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds is he-le-maal klaar met de Gillis-soap Massa is Kassa en riep een aantal weken geleden nog dat hij vindt dat de realityserie van de buis gehaald moet worden.

Het SBS 6 van John de Mol gaat echter gewoon vrolijk door met Peter, die in de nieuwste aflevering van de AD Mediapodcast door Angela de Jong zonder blikken of blozen wordt omschreven als een ‘crimineel’. Crimineel of niet: SBS 6 scoort met de Familie Gillis en dat gaat kennelijk boven alles.

Gillis blijft

Evert heeft inmiddels begrepen dat SBS 6 gewoon vasthoudt aan Peter. “Ik heb wel nieuws over Gillis, want die wordt niet gecanceld zolang er geen uitspraak is in die rechtszaak”, zegt hij in de podcast Strikt Privé.

“Bij Talpa hebben ze echt het idee van: er zijn al zoveel mensen gecanceld het afgelopen jaar zonder bewijs dat wij ons op het standpunt stellen van: als het zo ver is, dan gaan we om de tafel en dan nemen we een beslissing, maar op dit moment met alleen maar geruchten doen we dat niet.”

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen