Patty Brard verhuist naar Almere: ‘Veel mensen zullen schrikken’

Patty Brard doet een stapje terug. Na de verkoop van haar peperdure villa aan de Amstel, betrekt ze nu een nieuwbouwwoning in Almere. “Ik denk dat ik heel veel mensen zal laten schrikken.”

Patty Brard © SBS 6

Ze was ooit een van de wildste vrouwen van de televisie: Patty Brard. Ze stond bekend om het nuttigen van allerlei middelen, verscheen in haar soap met een slang in haar achterste en zat gillend achter de desk van Ranking the Stars. De Patty van toen is er natuurlijk allang niet meer, maar nu gaat haar rustfase pas écht van start.

Patty naar Almere

Patty ligt er bijna uit bij SBS 6 en daarna doet ze een flinke stap terug. Nu ze haar peperdure villa aan de Amstel heeft verkocht voor 2,1 miljoen euro, maakt ze de oversteek naar het veel goedkopere Almere. In de nieuwbouwwijk Duin heeft ze voor 1,2 miljoen euro een stulpje gekocht met een oppervlakte van 195 vierkante meter.

Het betreft officieel een vrijstaand huis, maar als je op de erfgrens je armen spreidt, dan hangen je vingertopjes in de tuin van de buren. In de Funda-advertentie (geen link vanwege adresgegevens) is te zien dat Patty qua privacy een flinke stap terugdoet: je kijkt vanaf het openbare wandel- en fietspad zó bij haar naar binnen.

Flink schrikken

Presentatrice Airen Mylene stipte de verhuizing gisterenavond aan in Shownieuws. “Patty, even over naar jou, want we weten al een tijdje dat je verhuisplannen hebt. Het komt steeds dichterbij en nu kunnen we een beetje zien waar je naartoe gaat.”

Patty bevestigt: “Ik denk dat ik heel veel mensen zal laten schrikken. Er werd dus gezegd: nou, als je dan 67 bent en je bent met de pensioengerechtigde leeftijd, dan moet je gelijkvloers gaan wonen. Ik dacht: ik moet in een flatje, maar ik ben daar nog helemaal niet aan toe, dus zijn wij uiteindelijk uitgekomen bij Almere Duin. Dat is een nieuwe wijk.”

Uitbouw

De vrijstaande woning in Almere Duin wordt nog wel verbouwd, aldus Patty. “De uitbouw zit er nog niet aan, maar dat komt wel. Antoine is het helemaal aan het verbouwen.”

Het betreft een uitbouw met een volledig glazen pui. “Als je het glas opendoet, dan loop je zo de duinen in en kun je op je blote voetjes naar het strand.”

Greetje

Collega Evert Santegoeds verbaasd: “Jij gaat in Almere wonen?”

Patty: “Ik ga in Almere wonen!”

Evert: “Kleine Greetje uit de polder, word je?”

Patty: “Lekker! Almere Duin!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Patty Brard ligt met allerlei panterprint-spulletjes in de Kruidvat. Leuke dingetjes of goedkope rommel?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen