Olcay Gulsen in gezicht Peter Pannekoek: ‘Dit is domme humor’

Olcay Gulsen kon gisterenavond in de talkshow Khalid & Sophie geen enkel enthousiasme opbrengen voor het verhaal van medetafelgast Peter Pannekoek. “Ik vind het gewoon domme humor.”

Olcay Gulsen en Peter Pannekoek © BNNVARA

Peter Pannekoek zat gisterenavond aan de talkshowtafel van Khalid & Sophie om het jaarlijkse programma The Roast te promoten. Daarin werd gisteren Famke Louise geroast, voor het oog van een historisch klein kijkerspubliek. De cabaretier zat er heel enthousiast over te vertellen, maar naast hem zat Olcay Gulsen met een stalen gezicht.

‘Ik hou er niet van’

Aan het eind van het gesprek vraagt gastheer Khalid Kasem aan Olcay: “Ik heb het niet eens aan jou gevraagd, Olcay: wat vind je van deze grappenmakerij eigenlijk?”

Dan zegt Olcay eerlijk dat ze Peter en zijn roasts verschrikkelijk vindt. “Nou ja, wij hadden het er net over backstage. Ik hou niet zo van The Roast, maar…”

Domme humor

Khalid: “Te hard?”

Olcay: “Ja, ik vind het te hard, ik vind het een beetje leedvermaak, ik vind het vaak domme humor, open deuren. Ja, sorry…”

Peter: “Ja, dat maakt niet uit.”

Olcay: “Want ik ben wél fan van Peter zelf, alleen ik vind The Roast… Ik vind de Amerikaanse Roast overigens ook niet leuk. Ik bedoel, ja: ik kan er nauwelijks om lachen, maar misschien ligt het aan mijn slechte humor. Dat kan ook. En ik vind het zielig voor Famke Louise.”

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen