Natacha Harlequin hekelt sneer aan Rachel Hazes: ‘Doe normaal’

Natacha Harlequin vindt het best sneu dat Rachel Hazes inmiddels zo’n beetje de nationale kop van Jut is geworden. Als een collega in Shownieuws een grap over haar maakt, grijpt ze in.

Natacha Harlequin, Rachel Hazes en Bart Ettekoven © Shownieuws, NPO

Ze is een van de minst populaire BN’ers van het land: Rachel Hazes. De rijke weduwe ligt met haar hoofd op het hakblok, maar heeft dat voor een groot deel aan zichzelf te danken, bijvoorbeeld door een juridische strijd te voeren tegen het gebruik van haar bijnaam gecremeerde kroket. De grappen die over Rachel gemaakt worden zijn inmiddels niet meer bij te houden.

Magisch getal

Bart Ettekoven maakte er gisterenavond ook eentje in de uitzending van Shownieuws. Daar bespreekt hij het feit dat haar zoon André Hazes jr. zich weer eens heeft laten tatoeëren. “Hij dacht: o, dat is wel leuk, laat ik op mijn rechterhand ook een datum zetten en dat is de sterfdatum geworden van zijn vader. 23-09 heeft hij daarop laten zetten.”

Dat is een datum die voor de familie Hazes erg belangrijk is. “Ze staan altijd uitgebreid stil op die dag, ook op de sociale kanalen. Rachel heeft wel eens gezegd: ‘Ik krijg continu tekenen met 23-9, dat is echt een soort magisch getal.’”

Sloffen sigaretten

Bart noemt een voorbeeld. “Ze stond ooit wel eens in te checken op Schiphol en dan moet je toch je koffer op zo’n ding zetten? Dan mag het niet meer dan 23 kilo wegen. Ze zette hem erop en toen was het ook 23,9. Toen heeft ze er waarschijnlijk nog twee sloffen sigaretten uit moeten halen en toen was hij wél 23 kilo en mocht ze hem meenemen.”

Collega Natacha Harlequin vindt dat onder de gordel. Ze grijpt in: “Zo flauw weer, hè, die sloffen sigaretten! Doe eens normaal tegen die vrouw, joh. Jeetje! Nee!”

‘Ik hou mijn mond!’

Tooske Ragas legt Natacha uit dat juist zij het nu groter maakt dan het is. “Ik liet hem gaan, maar jij geeft er nu aandacht aan, hè?”

Bart: “Ja. Jij geeft er nu aandacht aan.”

Natacha: “Ik hou mijn mond wel weer.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het goed dat Natacha Harlequin ingrijpt na een grapje over Rachel Hazes?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Zou u René le Blanc op uw rode loper willen hebben?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen