Monica Geuze barst in tranen uit bij Eva Jinek: ‘Dit is echt superlief’

Monica Geuze is in tranen uitgebarsten in de talkshow van Eva Jinek. Ze werd daar geconfronteerd met lieve woorden van een fan. “Dit is echt superlief. Ik weet niet wat ik moet zeggen.”

Monica Geuze © RTL

Na acht jaar lang dagelijks vlogs te hebben gemaakt slaat Monica Geuze een nieuwe weg in. Het opvallende nieuws haalde vorige week, tot haar eigen verbazing, zelfs het Achtuurjournaal. Gisterenavond werd Monica geëerd met een lang gesprek vol fragmenten in de veel bekeken talkshow van Eva Jinek.

Powervrouw

Tot verrassing van Monica zitten er drie fans in het publiek die de ruimte krijgen om haar toe te spreken. Eén van hen, Charissa Goldapple, merkt op: “Ik volg je de laatste drie jaar en ik wil echt tegen je zeggen dat ik je onwijs inspirerend vind, hoe je alle ballen omhoog weet te houden, zowel met je bedrijf, maar ook je personal brand.”

Ze vervolgt: “En daarnaast ook dat je onwijs lief bent voor Zara-Lizzy, maar ook voor mensen die je niet kent, dus mensen die in een hotel werken of in een restaurant werken. Je was altijd supervriendelijk en ja, dat maakt jou voor mij wel echt een powervrouw.”

In tranen

Monica barst vervolgens in tranen uit. “Dankjewel. Wat lief. Ik weet helemaal niet wat ik erop moet reageren. Ik vind het echt superlief.”

Eva: “Leuk om te horen, toch?”

Monica: “Ja, echt heel lief.”

Eva: “Als jij gaat huilen, dan ga ik huilen, Monica! Ik wil dit niet! Het is heel lief dat ze dat zo heeft verteld.”

‘Dat ik stop!’

Eva probeert het gesprek op gang te houden. “Wat was jouw hoogtepunt van de afgelopen acht jaar?”

Monica: “Dat ik stop. Nee, hahaha!”

Eva: “Hahaha. Dat mag je niet zeggen nu!”

Fragment

Het fragment van Monica bij Eva:

Wat vindt u?

Alle polls

Alleen Gerard Joling kan Gordon nog redden. Of toch niet? Heeft u nog zin in Geer & Goor?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen