Johnny de Mol gespot op snelweg A1: ‘Klopt niets van geruchten!’

Johnny de Mol is door niemand minder dan Özcan Akyol gespot op de snelweg A1. De twee hebben elkaar vervolgens onmiddellijk gebeld. “Hij ontkent het verhaal dat hij hartkloppingen zou hebben.”

Johnny de Mol © Google Maps, SBS 6

Er is een enorme last van de schouders van Johnny de Mol gevallen: het OM heeft de aangifte van zijn boze ex-vriendin Shima Kaes geseponeerd en de publieke opinie over hem is behoorlijk gekanteld. Waar hij eventjes leek te worden gecanceld door mensen die haar geloofden, zijn er nu zeer grote twijfels over de betrouwbaarheid van Shima.

Johnny op de A1

Ondanks die positieve meevaller gaat Johnny volgens zijn vroegere HLF8-maatje Rutger Castricum nog steeds door een hel. De geplaagde presentator zou de hele dag met allerlei wilde hartkloppingen op de bank hangen. Rutger schetste echt een beeld alsof Johnny zijn hele landgoed heeft uitgerust met defibrillatoren.

Wat blijkt? Allemaal kletskoek! Het gaat prima met Johnny, onthult Özcan Akyol. Hij is de presentator op een onverwacht moment tegengekomen op de A1, een snelweg die intensief gebruikt wordt door bekende Nederlanders vanwege de ligging tussen sterrenenclave Amsterdam-Zuid en de televisiestudio’s in Het Gooi.

Zwaaiende miljonair

Hoe ging het precies? Özcan legt het gedetailleerd uit in de talkshow Vandaag Inside. “Ik heb Johnny de Mol gezien. Dat wilde ik nog even zeggen. Ik reed op de A1 naar Amsterdam en opeens links van mij een hele dure bak en iemand zit heel erg te zwaaien enzo. Ik dacht: wat is dat nou? Toen keek ik en was het Johnny de Mol. Heel blij.”

Johnny was onderweg naar padel, een nieuwe sporthype voor mensen die niet kunnen tennissen. “Hij reed door en toen belden we elkaar even van: ‘Hé Johnny, lang niet gezien. Gaat het wel goed met je?’ Want we hoorden al die verhalen.”

Veel energie

Özcan doelt op de enorm hysterische verhalen van Rutger Castricum. Die blijken dus nepnieuws. “Johnny zei: ‘Ik heb geen hartproblemen, ik heb geen stress. Ik kom nog steeds klaar. Ik ben me rustig aan het oriënteren over wat ik ga doen, dus al die verhalen over mij en mijn fysieke toestand kloppen helemaal niet.’ Hij had echt veel energie.”

Gaan we Johnny binnenkort weer terugzien op televisie? Misschien in een leuk programma over Down? “Hij zegt: ‘Als de tijd rijp is, ga ik weer een nieuw programma doen.’ Het was een merkwaardige ontmoeting op de snelweg.”

A1

De A1 is een van de drukste snelwegen van ons land en is maar liefst 157 kilometer lang, al komen de meeste BN’ers niet verder dan knooppunt Hilversum. Vlakbij dit knooppunt ligt ook het hotel De Witte Bergen, een soort verzamelpunt voor sterren die het Gooise matras willen uittesten.

De afrit naar dit hotel had overigens jarenlang geen nummer, wat zeer uitzonderlijk en zeldzaam is in Nederland. Uiteindelijk is er in 2018 voor gekozen om deze afrit het nummer 9a te geven.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Het gaat dus helemaal niet zo slecht met Johnny de Mol als Rutger Castricum beweerde. Tijd voor een tv-interview?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen