Johan Derksen: ‘Angela de Jong, zeg sorry tegen Johnny de Mol!’

Johan Derksen is van mening dat Angela de Jong haar excuses moet aanbieden aan Johnny de Mol. “Die mevrouw van het AD loopt altijd voorop met mensen beschuldigen dat ze niet deugen.”

Johnny de Mol, Angela de Jong en Johan Derksen © RTL, SBS

Er zijn weinig mensen die een grotere hekel hebben aan Angela de Jong dan de familie De Mol. Vooral Linda de Mol maakt het bont: die liet een look-a-like van de opiniediva onlangs half onthoofden in haar eigen dramaserie. En wie aan de familie De Mol komt, komt aan hun fanatieke woordvoerder Johan Derksen.

Sorry voor Johnny

Johan eist excuses van Angela nu de zoon van de baas, Johnny de Mol, weer een soort van gerehabiliteerd is. “Hij is weer terug, de media hebben hem wel helemaal kapotgemaakt en uitgewrongen en die jongen heeft een half jaar nodig gehad om weer een beetje op adem te komen”, briest hij in Vandaag Inside.

De voetbalkenner vervolgt: “En al die chique columnisten en journalisten die zo’n jongen hélemaal kapot geschreven hebben, zouden die nu ook spijt betuigen of een columnpje schrijven dat ze het helemaal verkeerd gezien hadden of wat voorbarig erover bericht hadden? Ik denk het niet. Die doen net of ze gek zijn.”

Mevrouw van het AD

Collega Hélène Hendriks: “Dat zou ik wel chic vinden als dat zou gebeuren.”

Dan begint Johan over Angela de Jong. “Ook die mevrouw van het AD die altijd vooroploopt met mensen beschuldigen dat ze niet deugen.”

Wilfred Genee: “Angela de Jong, bedoel je toch?”

Johan: “Ja.”

Hélène: “Jullie tafelgenoot.”

Angela schuift aan

Wilfred: “Die zit woensdag hier, hoor ik. Dan moet je ze even goed de waarheid vertellen.”

Johan: “Dat heb ik al een paar keer gezegd. Ik vind het best als jij Johnny op bepaalde argumenten afkraakt, maar als het dan niet waar blijkt te zijn, dan moet je ook je keutel intrekken in het openbaar.”

Wilfred: “Nou, dat gaan we meemaken dus die keutel.”

Geen excuses

De kans dat Angela excuses gaat maken is heel klein, want ze heeft in oktober al laten weten dat ze dat onnodig acht. “Laat maar zien waar ik hem stevig heb aangepakt. Hij hoefde van mij niet eens van de buis af. Nogmaals: laat mij maar zien waar ik Johnny de Mol stevig heb aangepakt.”

“Ik heb me juist heel erg afzijdig gehouden van wat er klopte aan deze mishandelingszaak. Ik was er niet bij.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u dat Angela de Jong in HLF8 sorry moet zeggen tegen Johnny de Mol?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen