Jaimie Vaes krijgt kritiek van Boulevard: ‘Ze nam gewoon wraak!’

Jaimie Vaes ziet haar gunfactor in rap tempo afnemen nu blijkt dat ze een klein beetje heeft lopen jokkebrokken over het autodeur-incident. Ze is in RTL Boulevard neergezet als wraakzuchtige ex.

Rob Goossens, Jaimie Vaes en Jorik Scholten © RTL

Het is alweer bijna een jaar geleden dat Yvonne Coldeweijer een filmpje op haar juicekanaal plaatste van de vermeende mishandeling van Jaimie Vaes door haar toenmalige vriend Jorik Scholten (Lil Kleine). De juicekoningin vertelde bij de beelden dat Jaimie met haar hoofd tussen Joriks autodeur geklemd werd.

Jaimie in opspraak

Nu blijkt Jaimie aan de politie te hebben bekend dat dat niet helemaal klopt, en dat het ‘slechts’ een stukje arm of been was. Volgens de realityster hebben de media dat ervan gemaakt na het zien van de beelden, waarmee ze vooral lijkt te doelen op Yvonne, die dit verhaal naar buiten heeft gebracht. En daar is de juicekoningin not amused over.

Yvonne heeft eergisteren bevestigd dat het Jaimie zélf was die het autodeurfilmpje naar haar toestuurde. Ze heeft zelfs hun telefoongesprek daarover online gegooid. Hierin is te horen dat het een goede vriend van Jaimie is die roept dat ze met haar hoofd tussen de autodeur geklemd zat. En Jaimie? Die spreekt dat op geen moment tegen.

‘Het is wraak!’

Jaimie wordt nu in ’s lands meest bekeken showrubriek, RTL Boulevard, neergezet als een wraakzuchtige ex. “Als je nu hoort hoe dat gesprek ging… Ik vind het heel gek eigenlijk dat Yvonne dat gesprek heeft gedeeld, maar als je het gesprek hoort, dan zegt ze: ‘Lil Kleine heeft me het huis uitgezet’, dus die relatie was al klaar”, zegt tv-kenner Rob Goossens.

Hij vervolgt: “Dat werpt een heel nieuw licht op het lekken van die beelden. Dat was niet: ik heb dit nodig, want dan gaat de omgeving zeggen: ga daar weg. Het was al klaar! Maar het lekken was dus wraak. Dan snap je ook ineens waarom ze niet heeft gezegd: nou, ik zat niet met mijn hoofd tussen de deur, toen dat gesuggereerd werd.”

Alimentatie-eis

Privé-baas Evert Santegoeds vindt de motieven van Jaimie achteraf gezien ook twijfelachtig, zegt hij in Shownieuws. “Ik denk dat er bij haar ook nog een forse alimentatie-eis aan zat toen. Ze schijnt het hele weekend te hebben lopen dreigen van: ik breng die video uit, die gaat ergens heen, en die kwam ook ergens uit.”

Hij vervolgt: “Het was Jorik dus vrij snel duidelijk uit welke hoek die wind waaide. Ik weet niet of de motieven zo nobel waren als ze nu doet voorkomen. Ze was boos: ‘Hij moet maar boeten!’ Ik weet niet op welke manier ze dat bedoelde. Financieel of qua carrière.”

Alles geoorloofd

Eddy Zoëy is milder gestemd over Jaimie. Hij wijst er in Boulevard op dat ze wel vaker terugkeerde in haar toxische relatie met Jorik. “Zij zag het als methodiek om daarmee te stoppen. Dan denk ik: alles is geoorloofd om afscheid te nemen van een gast die je meerdere keren mishandelt.”

Rob: “Daar heb je zeker een punt. Het is wel zo: dat hoofd ertussen of niet, is geen klein detail. Als je hoofd tussen een deur zit, kan dat zúlk serieus hersenletsel opleveren. En ik was nog steeds verbolgen geweest over die beelden als ik niet had gedacht dat het hoofd ertussen zat, maar dat hoofd was voor mij wel dat ik dacht: what the f*ck, je bent echt ziek.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het terecht dat Jaimie Vaes nu wordt neergezet als wraakzuchtige ex?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen