Hans Kazàn afgezeken door BLVD-deskundige: ‘Terug op tv? Nee!’

Hans Kazàn zorgt niet bij iedereen voor enthousiasme met zijn open sollicitatie bij de huidige tv-bazen. RTL Boulevard-deskundige Clarice Stenger reageert vernietigend: “Dat past niet meer!”

Hans Kazàn en Clarice Stenger © RTL

Hoewel hij geldt als de bekendste goochelaar van het land, zien we Hans Kazàn nauwelijks meer op televisie. Hij vertelt in de podcast Daar Bleef Je Voor Thuis dat hij een terugkeer van zijn vroegere spelshow Prijzenslag uit de jaren negentig wel ziet zitten. “Ja, absoluut, ja.”

Leuk programma

De bazen van RTL of SBS mogen Hans daar zo voor bellen, zegt hij. “Ik heb namelijk – en dat meen ik echt oprecht – zelden zo’n leuk programma gedaan als Prijzenslag. Laat ik dat even zeggen.”

Hij vervolgt: “Het programma was op een of andere manier op mijn lijf geschreven. De mensen die ernaartoe kwamen waren vrolijk en opgewekt en iedereen vond het leuk om mee te doen.”

‘Doe maar niet!’

RTL Boulevard-presentator Daan Nieber reageerde gisteren enthousiast in de showrubriek. “Ja, het is misschien jeugdsentiment, maar ik vond het eigenlijk ook heel erg leuk, dus wie weet.”

Zijn collega Clarice Stenger ziet het echter totáál niet zitten. “Ja, maar niet nú toch nog meer? We hopen toch niet dat hij kan toveren en dat het morgen terug is? Prijzenslag?! Nu weer terug op de televisie? Nee, gek! Ja, samen met Rons Honeymoonquiz en Love Letters. Alles weer terug? Nee, joh, dat past toch helemaal niet meer!”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Henny Huisman heel Bonaire bij elkaar schreeuwt als Hans Kazàn wél terug op tv mag?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen