Gordon reageert op afslachting door Arjen Lubach: ‘Laat ze l*llen!’

Gordon reageert voor het eerst op de snoeiharde kritiek die Arjen Lubach op hem heeft geuit. De SBS 6-ster lijkt totaal niet onder de indruk. Hij vindt dat men ‘allemaal weer aan het l*llen’ is.

Gordon en Arjen Lubach © NPO

Het lijkt anno 2023 eigenlijk niet meer te kunnen: ‘downtertainment’, amusementsprogramma’s over mensen met het syndroom van Down. De discussie is aangezwengeld door debatexpert Lars Duursma, die een broertje met Down heeft. Zijn inhoudelijke bezwaren hebben het geschopt tot een item in de zeer populaire tv-show van Arjen Lubach.

Gordon reageert

Arjen heeft volledig gehakt gemaakt van Gordon en zijn programma Down the Road, maar ook van de promotietour die de entertainer voor deze show hield. Hij sprak in drie verschillende programma’s een nogal merkwaardige wens uit: “Had iedereen maar een beetje Down.”

Critici vinden het extreem ongepast, maar Gordon haalt er zijn schouders over op. Hij plaatst vandaag op Instagram gewoon weer vrolijk een promo van Down the Road. “Wat ze ook allemaal weer l*llen: het overbrengen van mijn eigen levenslessen op deze jongvolwassen mensen met Down is priceless!”

Steun van Bridget

BN’ers die Gordons reactie op de kritiek liken zijn Bridget Maasland, Ellemieke Vermolen, Danny de Munk, Wendy van Dijk, Sarah van Soelen en Gaby Blaaser. Veel volgers steunen Gordon. “Het is een prachtig programma, je bent heel liefdevol en echt. Ik ben elke keer ontroerd, dankjewel”, zegt Bianca bijvoorbeeld.

Maar er is ook kritiek, bijvoorbeeld van Gijs. “Je maakt het vast oprecht, maar begrijp je wat de kritiek is? Dat er ook een zeer grote keerzijde is en dat maar een zeer klein deel van mensen met Down zo kan functioneren in de maatschappij?”

Instagram

De Instagram-post van Gordon:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Gordon lijkt niet naar de kritiek te luisteren. Gemiste kans?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen