Frans Duijts vindt Guido Weijers smakeloos: ‘Laat haar met rust!’

Frans Duijts is het eens met de kritiek dat Guido Weijers zich heeft vergaloppeerd door prinses Amalia te fatshamen tijdens zijn oudejaarsconference. “Ze is nog maar 19 jaar oud!”

Frans Duijts en Guido Weijers © YouTube, RTL

Guido Weijers heeft in zijn oudejaarsconference een aantal grappen gemaakt over het gewicht van prinses Amalia. Zij is volgens de cabaretier te dik. “Ik snap wel dat zij van de drie prinsesjes de koningin wordt, want zij heeft ook absoluut het grootste staatshoofd”, zei de cabaretier bijvoorbeeld in de uitzending op RTL 4.

Frans kritisch

Het gaat te ver, vindt volkszanger Frans Duijts. Hij zou helemaal geen grappen over het uiterlijk van Amalia moeten willen maken, zegt hij in het prominentenpanel van weekblad Story. “Nee. Als het op persoonlijk vlak aankomt, moet je elkaar met rust laten. Ze is nog maar 19. Daar moet je ver van weg blijven.”

De Story heeft zes prominenten naar hun mening gevraagd over de grappen van Guido en opvallend genoeg zijn ze het er allemaal over eens dat de cabaretier te ver is gegaan.

Wat vindt Catherine?

Catherine Keyl vindt het ook ongelooflijk wat Guido heeft gedaan. “Grappen over gewicht kunnen niet en zeker niet over Amalia, die er niet eens op mag reageren”, zegt zij.

En Bobbi Eden dan? “Het is not done om grappen te maken over Amalia, en al helemaal niet over haar fysieke voorkomen. Ik dacht dat we met bodyshamen nu weleens klaar waren.”

Story

Andere prominenten die hun mening geven in de nieuwste Story zijn Ans Markus, Johan Vlemmix en Rob Geus.

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Buiten de Amalia-grappen om: vindt u Frans Duijts geloofwaardig als prediker van de goede smaak?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen