Evert Santegoeds over zoenende Gordon: ‘Kan er niet naar kijken’

Evert Santegoeds wordt er echt doodmoe van dat Gordon toch weer besluit om zijn liefdesleven te delen via sociale media. “Hij blijft maar vinden dat wij dat moeten weten allemaal.”

Gordon en Evert Santegoeds © RTL, William Rutten

De 54-jarige Gordon blijft maar terugvallen in oude patronen. Anderhalve maand geleden riep hij nog tegen al zijn volgers dat ze hun Instagram-app van hun telefoon moeten verwijderen, omdat het leven zónder social media zo ontzettend fijn is, maar inmiddels is hij zijn hele privéleven waar aan het etaleren op Instagram.

Zoenende Gordon

Sterker nog: zijn volgers werden vorige week zelfs verrast met filmpjes waarop Gordon met een jongeman zoent in de Australische stad Melbourne. Het zorgde voor verbazing bij de showrubrieken. “We zijn weer terug bij af”, merkte Patty Brard cynisch op aan de desk van Shownieuws.

Wat vindt Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds hiervan? “Heb je het allemaal meegekregen dit weekend dat hij weer met een of andere jongen…”, vraagt collega Jordi Versteegden hem in de podcast Strikt Privé.

‘Kan het niet aanzien’

Evert heeft het meegekregen, maar wil er verder niets van weten. “Nee, ik kan er niet meer naar kijken. En die foto… Ik denk: uwh, het zal allemaal wel.”

Jordi: “Viezer dan poep scheppen om daarnaar te kijken? Hahaha. Voor de mensen die geen idee hebben en Gordon niet meer volgen, bijvoorbeeld omdat ze denken dat hij van Instagram af is want dat had hij aangekondigd: we zagen toch weer op Instagram dat hij stond te tongkluiven met een of andere jongen in Australië.”

Vies kijken

Dan merkt Jordi dat Evert echt he-le-maal klaar is met dit onderwerp. “Ik zie jou vies kijken!”

Evert: “Hij blijft maar vinden dat wij dat moeten weten allemaal, maar ik ben daar niet in meegegaan. Het staat niet in mijn blad woensdag.”

Strikt Privé

De podcast Strikt Privé:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Zit u te wachten op filmpjes van Gordon die aan het zoenen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen