Eva Jinek maakt gekke geluidjes in haar talkshow: ‘Ik sta voor l*l!’

Eva Jinek zat gisteren ietwat gegeneerd aan tafel in haar talkshow, want gast Steven Kazàn liet haar continu allerlei gekke geluidjes maken. Aan het eind van de show: “Ik sta gewoon voor l*l!”

Eva Jinek © Jinek

Steven Kazàn, de zoon van goochelaar Hans Kazàn, is bekend vanwege zijn flauwe grappen en trucs die hij laat zien op Instagram. Hij schoof gisterenavond aan in de talkshow van Eva Jinek en ook de gastvrouw werd onderworpen aan een paar trucjes. Eén daarvan was een heuse kaarttruc.

Chickie-chickie

De truc was dat Steven en Eva continu op hetzelfde moment dezelfde soort kaarten uit het kaartspel pakten. “Nu komt het: Eva, kijk me diep aan in mijn ogen! Dit vind ik altijd het leukste gedeelte elke keer als ik bij jou ben. Hou het pakje voor je en schud de kaarten door elkaar.”

Dan draagt Steven haar op om voor het onthulmoment een geluidje te maken. “Nu leg je die kaart van jou onder het spel. Knip in je vingers en zeg: ‘Chickie-chickie!’”

‘Ik sta voor l*l’

Eva moet de kreet maar liefst drie keer herhalen, verspreid over meerdere rondes. Eva na de tweede keer: “Ik moet nu de bovenste pakken en ruilen met jou. Nu iets doms zeggen? Oké, chickie-chickie!”

Als Eva even later afscheid neemt van haar gasten en de kijkers, roept Steven nog: “Chickie-chickie!”

Eva lachend: “Ik sta voor l*l!”

Fragment

Een andere ’truc’ van Steven:

Chickie

Het chickie-chickie-fragment:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Steven Kazàn een grappige goochelaar?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen