Diederik Jekel hekelt bespotten Monica Geuze: ‘Dit is niet niemand’

Diederik Jekel vindt het niet terecht als mensen lacherig doen over het feit dat Monica Geuze’s besluit om te stoppen met vloggen zelfs de NOS heeft gehaald. “Dit is niet niemand”, zegt hij.

Monica Geuze en Diederik Jekel © YouTube, RTL

Monica Geuze, een van de eerste vloggers van ons land, maakte gisteren tot verrassing van velen bekend dat ze na acht jaar stopt met vloggen. Ze vindt het moeilijk om alles uit haar privéleven te blijven delen, met name nu haar dochtertje ouder wordt. Tegelijkertijd maakt ze bekend dat haar relatie met Robbert Kroese op de klippen is gelopen.

Diederik in de bres

Telegraaf-ster Wilson Boldewijn doet er lacherig over dat Monica’s ‘vloxit’ zelfs de NOS heeft gehaald. “Weet jij nog waar je was toen je dit hoorde?”, twittert hij cynisch.

Diederik Jekel, de wetenschapsjournalist die bekend is van RTL Boulevard, wijst Wilson direct terecht. “Zij heeft vrijwel exact even veel YouTube-abonnees als de Telegraaf. En als die zou stoppen zou het zeker ook nieuws zijn. Denk dat we beide niet kijken maar nieuws is het voor ruim een half miljoen mensen wel.”

Medeleven

Er heerst bij Diederik medeleven met Monica. “De reden voor het nu stoppen is ook triest voor haar. Bedoel dat dus niet stom naar de Telegraaf, want dat is een belangrijke nieuwsvoorziening, meer dat wat voor de een niet belangrijk lijkt hoeft natuurlijk niet zo te zijn voor een half miljoen anderen. Je kunt niet objectief doen alsof ze niemand is ofzo.”

Wilson reageert daar als volgt op: “Zo is het maar net Diederik.”

Afscheidsvlog

De emotionele afscheidsvlog van Monica Geuze:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u het terecht dat de NOS bericht dat Monica Geuze stopt met haar vlogs?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen