Boris van der Ham zweert: ‘Ben niet de BN’er met hamster in anus’

Boris van der Ham ontkent dat hij de BN’er is die een hamster in zijn achterwerk heeft gestopt. Daar is volgens de voormalig politicus geen sprake van. “Ik heb nooit een hamster gehad.”

Boris van der Ham en hamster © SBS 6, YouTube

Er heerst onrust in Hilversum nu de naam van een ietwat geschifte BN’er dreigt uit te lekken. Volgens roddelroofdier Yvonne Coldeweijer loopt er in showbizzland namelijk iemand door de wandelgangen die een hamster in zijn achterwerk heeft gestopt en daarna in het ziekenhuis is beland. Maar wie o wie is het?

Boris ontkent

Er passeren verschillende namen de revue, maar de meeste sterren weigeren om op de geruchten te reageren. Als Story-sterjournalist Nick Dijkman de naam van Boris van der Ham noemt, volgt er wél een reactie.

Boris ontkent dat hij met een hamster op de operatietafel is beland. “Nooit een hamster gehad, als kind wel cavia’s. Waren vrouwtjescavia’s, dus sowieso geen aantrekkingskracht”, zweert hij.

Annabel onderwijst

Politica Annabel Nanninga stelt dat het helemaal niet mogelijk is om een hamster in je achterste te stoppen. De beestjes hebben immers lange nagels en tanden, die ze direct zullen inzetten bij de aanblik van BN’er-poepjes. “Het is een bekend broodje aap-verhaal. Met diverse knaagdieren als slachtoffer.”

Her en der wordt ook de naam van Georgina Verbaan genoemd. Ze wijzen erop dat het mogelijk een vergisroddel is, omdat de actrice vlak voor kerst onthulde dat er een ‘lipoom ter grootte van een kleine hamster bij mij is verwijderd’. “De operatiewond klopt als een Zwitsers uurwerk”, legde ze uit.

‘Zéér bekend’

Ondertussen gooit Yvonne vanochtend nóg meer olie op het geruchtenvuur. “Na het posten van het hamsterverhaal is deze overigens bevestigd. Deze spion noemde in mijn DM ineens de naam van de BN’er (en was daarmee de enige die het goed had).”

Ohh? “Spion had namelijk dat weekend (begin vorig jaar) een foto met de BN’er ontvangen, ontslagen uit het ziekenhuis met het bijschrift dat deze BN’er iets operatiefs uit zijn anoe had laten verwijderen. Bevestigde dit inclusief de naam, zonder dat ik de naam had vermeld.”

Wat heftig allemaal. “Spion dacht destijds dat het een onzin was, dus had er verder niet meer bij nagedacht. So yessss ik denk nog steeds dit dit verhaal klopt en dat meer mensen van dit voorval afweten. Het gaat namelijk om een ZEER bekende Nederlander.”

Ferry misschien?

Ferry Doedens misschien? Nee. Die liet jaren geleden al weten geen interesse te hebben in hamster-erotiek:

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen