‘André Hazes jr. tóch verder zonder Monique Westenberg: shocking’

André Hazes jr. en Monique Westenberg zijn ongeveer tweeënhalve maand na hun laatste hereniging tóch weer uit elkaar, meldt hazoloog Yvonne Coldeweijer zojuist in een statement. “Shocking.”

Monique Westenberg en André Hazes jr. © Videoland

Yvonne Coldeweijer, de belangrijkste en meest betrouwbare bron van alle ontwikkelingen binnen de Hazes-familie, stelt dat André Hazes jr. en zijn knipperlichtverloofde Monique Westenberg tóch weer uit elkaar zijn. Ze kwamen omstreeks de release van zijn Videoland-documentaire weer samen, maar dat is volgens Yvonne alweer verleden tijd.

Weer uit elkaar

Het is bizar, vindt Yvonne. “André heeft Monique weer gedumpt. Hij vertelt aan iedereen in Vinkeveen dat hij niet meer samen is met Moon. Hoewel hij na de docu dacht dat de Nederlanders hem alleen een comeback zouden gunnen als hij terug zou komen bij Moon, is dat (zoals ik had voorspeld) natuurlijk helemaal niet waar hij warm voor loopt.”

André laat al een tijdje zien dat hij in de studio met nieuwe muziek bezig is. “Nu hij weer in de studio is gedoken met nieuwe schrijvers, heeft hij meer zelfvertrouwen gekregen over zijn comeback en heeft hij haar dus niet meer nodig.”

Een ander?

Heeft André weer een willekeurige Sarah aan de haak geslagen? “Heeft André een ander? Hmmm who knows… Zou heel goed kunnen. Hij staat er in ieder geval wel weer voor open en heeft nu geen interesse meer in Monique.”

Het is het zoveelste deel in de Hazes-soap. “Nahhh. Sta nergens meer van te kijken, maar vind het toch shocking weer.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Kunt u André Hazes jr. en Monique Westenberg überhaupt nog serieus nemen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Groeit Jan Versteegh ooit uit tot een A-ster?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen