André Hazes jr. getipt voor The Voice of Holland: ‘Spraakmakend’

André Hazes jr. wordt getipt als dé nieuwe coach van The Voice of Holland, voor als dat programma ooit nog terugkomt tenminste. “Het moet wel een beetje een spraakmakend iemand zijn.”

André Hazes jr. © RTL

The Voice of Holland was ooit dé kijkcijferparel van RTL 4, maar tegenwoordig staat het vooral symbool voor alles wat er mis is met de televisiewereld. De kans dat dit besmette format ooit nog terugkeert is klein, maar daar denkt zakenvrouw Annemarie van Gaal anders over.

‘Nederland wil Voice!’

Annemarie denkt dat The Voice best weer kan terugkeren op het televisiescherm, zegt ze in de talkshow HLF8. “Ik denk dat heel Nederland gewoon zit te wachten op The Voice of Holland.”

Wat een onzin, merkt Filemon Wesselink op. “Nou, ik ken heel veel mensen die er helemaal niet op zitten te wachten, hoor. Er kijken heel veel mensen wél naar, maar nog véél meer mensen niet naar.”

De Stem

Oud-politicus Fred Teeven denkt dat het format van The Voice wel terug op de buis kan, maar dan met een andere naam. Misschien iets als De Stem. “Ik denk wel dat de mensen op een talentenjacht zitten te wachten, maar ik denk dat je wel een andere naam moet geven aan het programma en je moet misschien de jury iets minder macht geven.”

Rutger Castricum ziet het somber in. “Welk commercieel bedrijf zoals RTL stapt er nu nog in? Filemon heeft gelijk. Het is nu natuurlijk besmet dat programma, dus ja, wie gaat daar nu nog naar kijken?”

‘André in de stoel!’

En als het programma tóch terugkeert, wie moet er dan de nieuwe coach worden? Annemarie: “Het moet wel een beetje een spraakmakend iemand zijn. Dré Hazes?”

Gastvrouw Hélène Hendriks cynisch: “Dré Hazes, ja, want die staat nog niet genoeg in de schijnwerpers natuurlijk. Oh, flauw, dat is een heel flauw sneertje!”

Diggy Dex

En wie tipt Merel Ek? “Diggy Dex ofzo zou ik wel leuk vinden.”

Filemon: “Ik kan me niet voorstellen dat RTL het gaat doen hoor. Als ik het management was, dan zou ik het niet doen. Er kleven te veel risico’s aan.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

André Hazes jr. in de draaiende stoelen van The Voice of Holland?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen