Zoontje Wendy van Dijk niet blij met Yvonne Coldeweijer: ‘Wawa’

De 19-jarige Sem van Dijk, het zoontje van Wendy van Dijk, is niet blij met een roddel op het juicekanaal van Yvonne Coldeweijer. Hij reageert er kort op in een story op Instagram. “Wawa.”

Sem van Dijk en Yvonne Coldeweijer © Instagram

Een van de grootste vloggers van het land, Gio Latooy, maakte vorige week zijn relatiebreuk met Jade Anna bekend. Volgens Yvonne Coldeweijer zit daar meer achter dan de mensen denken. “Ik krijg veel berichtjes over het vreemdgaan van Jade. Zo heeft ze het tien maanden geleden gedaan met Sem van Dijk”, schrijft ze op haar juicekanaal.

Sem zegt ‘wawa’

De affaire zou dan net hebben plaatsgevonden voordat Sem een relatie kreeg met zijn huidige vriendin Charissa, een influencer die zichzelf een ‘spiritual gangster’ noemt. “Die relatie schijnt overigens ook niet helemaal soepel te verlopen, omdat Sem veel flirt met andere meiden en deze vriendin nogal jeally (jaloers, red.) is 😂”, zegt Yvonne.

De roddel van Yvonne wordt beantwoord door Sem met een korte story op Instagram. Hierin maakt hij met zijn hand een gebaar alsof de juicekoningin onzin uitkraamt. “Wawa”, voegt hij daaraan toe. Het is onduidelijk wat dat betekent.

‘Niet zo wawa’

Yvonne houdt echter vol. “Nou toch niet zo wawa 😂. Het vriendinnetje van Sem liket deze comment op haar eigen TikTok-account. Er speelt dus zeker wat.”

Het gaat om de volgende TikTok-reactie die door Sems vriendin is geliket: “Lolll Jade zit al jaren achter Sem aan, maar is haar nog nooit gelukt.”

Yvonne: “Als Jade zo achter Sem aanzit zoals dit meisje weet, waarom zou hij haar weigeren? 😂 Tell me about boys.”

Geen bewijs

Het juicekanaal Juice Channel haakt ook in op de geruchten. “Sinds gisteren gaan er geruchten rond dat Jade Anna het gezellig zou hebben gehad met Sem van Dijk. Wij hebben deze verhalen ook al eens gehoord alleen zonder concreet bewijs.”

Dan: “Wel hebben wij al eens eerder gedeeld dat Sem zijn vriendin niet altijd trouw is in hun relatie. Dus het zou zomaar kunnen, aangezien hij er ook niet vies van is om buiten de pot te pissen.”

Juice

Juice van Yvonne over de vriendin van Sem:

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Heeft Sem van Dijk het in zich om een heuse celebrity te worden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Rob Kemps staat nog negen maanden onder contract bij SBS 6. Gaan ze verlengen?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen