‘Yolanthe Cabau liegt, die is verbouwd voor tienduizenden euro’s!’

Yolanthe Cabau liegt als ze zegt dat ze geen cosmetische behandelingen heeft ondergaan. Die vrouw is verbouwd voor tienduizenden euro’s, beweert ‘stylist van het zuiden’ Roy Donders.

Roy Donders en Yolanthe Cabau © SBS, NPO

Roy Donders loopt er inmiddels bij als een soort opblaaspop; die heeft werkelijk álles aan zichzelf laten verbouwen wat er te verbouwen valt. Van facings tot een baardtransplantatie, ooglidcorrectie, voorhoofdlift, kin-liposuctie, full body liposuctie en Brazilian Buttock Lift: de ‘stylist van het zuiden’ heeft het allemaal laten doen.

‘Neem Sylvie!’

Het is ook goed om daar eerlijk over te zijn, zegt Roy in gesprek met de Beau Monde. “Ik vind niet dat je een beeld moet creëren dat niet klopt. Veel BN’ers doen geheimzinnig over wat ze hebben laten doen. Terwijl je er niet zo perfect uit kunt zien van jezelf. Het. Kan. Niet”, zegt hij.

Sylvie Meis is zijn eerste voorbeeld. “Neem Sylvie. Die is pas open over haar filler gebruik sinds ze een deal heeft met een filler merk, terwijl ze het spul daarvoor ook al jarenlang gebruikte.”

Yolanthe verbouwd?

Hetzelfde gaat op voor Yolanthe, meent Roy. “Zij heeft voor tienduizenden euro’s laten doen. Maar ze zegt er niets over, waardoor de jeugd denkt dat ‘het perfecte plaatje’ op de natuurlijke manier haalbaar is.”

Het is volgens Roy heel erg kwalijk dat vrouwen als Yolanthe doen alsof ze natuurlijke schoonheden zijn. “Daar worden mensen ­onzeker van.”

Tip van Patricia

Op dit moment is Roy overigens klaar met cosmetische ingrepen. Hij wil later misschien alleen nog een facelift. “In mijn familie slaat de zwaartekracht rond de veertigste toe en beginnen de wangen te hangen, de ­buldog-look.”

Eigenlijk moet je nooit te veel laten doen, meent Roy. “Patricia Paay heeft ooit tegen me gezegd dat ik niets moest doen, alleen om de zoveel jaar een facelift. Dat heb ik altijd ­onthouden.”

Instagram

De natuurlijke schoonheid Yolanthe:

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen