Wilfred Genee vreest voor carrière Britt Dekker: ‘Ze filtert nu alles’

Wilfred Genee denkt dat de carrière van Britt Dekker gaat inkakken nu ze zich steeds meer als een traditionele tv-ster gedraagt. “Je hebt de laatste tijd steeds meer een filter ontwikkeld.”

Wilfred Genee en Britt Dekker © SBS 6

Het optreden van Britt Dekker aan tafel bij De Oranjewinter is niet goed bevallen, omdat ze heel erg met de handrem erop aan het praten was. Zo durfde ze aanvankelijk niet te onthullen dat iedereen in de wandelgangen al wist dat Mona Keijzer in de race is om presentatrice te worden van de talkshow HLF8.

Snel een foutje

Britt vindt zichzelf nog net zo spontaan als in het begin, zegt ze in de online rubriek In De Wandelgangen van Wilfred Genee. “Ik heb natuurlijk niet echt een filter en tegenwoordig in deze wereld maak je snel een foutje, dus dat vind ik wel spannend.”

Daar denkt Wilfred anders over. “Dat was je kracht altijd, Britt, en je hebt steeds meer een filter ontwikkeld. Waarom is dat?”

Britt: “Nee, nee, nee, die heb ik niet ontwikkeld, hoor.”

Wilfred bezorgd

Wilfred: “Jawel, echt waar. Ik maak me zorgen over je. Ik maak me echt zorgen over Britt Dekker. Waar is Britt Dekker gebleven? Dat is de grote vraag vandaag de dag. Dat vind ik echt, ja. Dat gebrek aan filter maakte jou zó geweldig op tv, maar ik heb het idee dat je meer aan het nadenken bent.”

Britt: “O, nou, dat heb ik zelf niet. Wel meer luisteren, meer lezen, maar niet dat ik echt… Ik ben nog steeds niet bang om te zeggen wat ik denk.”

Wilfred: “Je was aan tafel meteen op je hoede.”

Bang voor Talpa

Britt wilde de naam van Mona Keijzer niet direct noemen, omdat ze bang is wat Talpa daar dan van vindt. “Niemand van het publiek of de kijkers gaat je daar op afrekenen, maar je werkt wel een bedrijf waar je dan ineens de naam gaat noemen.”

Wilfred: “Maar iedereen wist het toch hier in de wandelgangen?”

Britt: “Ja, maar dan ben ik degene die het zegt.”

Angela de Jong

Wilfred: “Ja, maar nu ga je toch alweer nadenken. Zie je wel! Dat filter zit erop! Haal dat filter er weer af, Britt! Dat is je kracht! Anders gaat het mis in je carrière en dan krijg je de Angela de Jongs op je dak.”

Britt: “Ja, oké, maar is Angela is nooit positief geweest en dat mag ze ook blijven, want dat is haar vak.”

Wilfred: “Is ze nooit positief geweest?”

Britt: “Nee, maar dat is ook gewoon goed, want BN’ers moeten ook af en toe de grond ingetrapt worden om normaal te blijven. Ja, dat is goed voor je.”

Zomaar aangifte

Wilfred tot slot: “Maar je herkent je totaal niet in het beeld dat ik nu schets dat je filter te groot is geworden?”

Britt: “Niet het filter, maar ik probeer wel beter na te denken. Er wordt tegenwoordig zomaar aangifte gedaan, je gaat zomaar over de grens.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Vindt u Britt Dekker steeds minder authentiek worden?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen