Wendy van Dijk krijgt steun van VI: ‘Marc-Marie is gewoon een l*l’

Wendy van Dijk krijgt steun van Johan Derksen nu het leedvermaak om haar lage kijkcijfers aanhoudt. “Zo’n Marc-Marie Huijbregts die schaterlacht om haar slechte scores? Wat een l*l.”

Marc-Marie Huijbregts en Johan Derksen © RTL, SBS

De status van Wendy van Dijk als A-ster staat ernstig onder druk nu vrijwel al haar tv-programma’s floppen. Ook haar huidige studioshow Liedje Op Het Eerste Gezicht is een heus kijkcijferdrama en dat leidde tot een alarmerende kop op de cover van Weekend: ‘DRAMA voor Wendy: carrière op dood spoor?’

Leedvermaak

Marc-Marie Huijbregts en zijn collega Aaf Brandt Corstius moeten erom gniffelen in hun podcast en dat komt hen nu op felle kritiek te staan van Johan Derksen. Hij vindt dit soort leedvermaak onder collega’s uit het vak onsmakelijk.

Presentator Wilfred Genee stipte het gisterenavond aan in De Oranjewinter: “Jij wilde het als woordvoerder van John de Mol nog even opnemen voor Wendy van Dijk tot slot.”

Vieze smaak

Johan barst daarop los. “Nou ja, kijk, ik ken Wendy van Dijk niet. Ik ben haar één keer in de gang hier tegengekomen en toen negeerde ze me volkomen, maar wij zullen wel weer wat hatelijks over haar gezegd hebben. Zij is de vrouw van Erland, een van de grote bazen. Maar ik zie en voel een soort leedvermaak.”

Hij vervolgt: “Haar programma’s schijnen niet zo te scoren en nu blijkt heel Nederland, tenminste ons wereldje, een hekel te hebben aan Wendy van Dijk en ik krijg altijd een beetje een vieze smaak in mijn mond als mensen met leedvermaak daar grappen over gaan maken.”

Piepkuiken

Dan deelt Johan een sneer uit aan Marc-Marie Huijbregts, die door het VI-trio steevast ‘Piepkuiken’ wordt genoemd. “Uitgerekend Piepkuiken moest dan weer in zo’n k*tpodcast schaterlachen om het feit dat Wendy van Dijk slechte cijfers hebt. Dan denk ik: als je daarvan kunt genieten, dan ben je een l*l.”

René van der Gijp: “Maar dat wisten we al.”

Johan tegen Wilfred: “Jij kent haar misschien wat beter, maar wat heeft het hele wereldje tegen Wendy van Dijk? Dat mens heeft mij nooit wat misdaan.”

Erland Galjaard

Wilfred: “Maar in het verleden zei je altijd: ‘Wendy van Dijk mag alleen maar op tv, omdat ze met Erland is.’”

Johan: “Nou, dat heeft natuurlijk wel geholpen. Die had alle grote shows en het zal geholpen hebben dat ze heel goed haar best deed in bed, maar het is natuurlijk zo: dat mens heeft ook heel goede shows gemaakt en nu valt het even tegen…”

René: “Welke dan?”

Wilfred: “The Voice heeft ze toch altijd gepresenteerd?”

Uitnodiging

Johan: “En ze was toen verkleed als Japans meisje. Dat was ook wel aardig. Waarom dat mens nu zo afgemaakt moet worden begrijp ik niet. We kunnen zorgen dat ze weer eens een keer in een programma zit waar mensen naar kijken, dan zetten we haar op de plaats van Job neer.”

René: “Dan gaan we Wendy van Dijk uitnodigen nu? Leuk toch, man.”

Mediacourant vraagt zich af, wat vindt u?

Denkt u dat Wendy van Dijk na de afgang van Britt Dekkers en Rob Kemps een optreden bij VI overweegt?

Tussenstand

Laden ... Laden ...

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen